ve halen de geliştiriciler android için yeni yeni kaliteli programlar ve oyunlar çıkarmaya devam ediyor.
Bilgisayar Oyunlarını Oynuyorum Demişsin WP8 Ile Nokia Windows Oyunlarının Çoğunu Açabilecek Ben Lumia Serisine Bir Bak Derim![]()

nokiadan şaşma bence adamlarn kendi işletim sistemi var o yeter nokia limua bilgisayar sayılır android falan yanında devede kulak kalır :P symbianı kullanmayı bilmiyo millet o yüzden memnun değil owi market ölü hç güncelleme yapyo ki o yüzden android ön plana çkdı ama nokia yni s^3 serisi samsungn bütün telefnlarni ezer n97 603 700 701 işletim sistemi olarak samsungu ezer millet biraz merak etse kullanmaya çalışsa nokiadan vaz geçmez kesinlikle nokia symbian serisni kullannlar %95 kemik yni eski kullanıcılaroluşturuyo yni tanışanlar ise pk memnun değil ama dikkat edersenz 41 megapixel lı telefon çıkarttı nokia o yüzden android falan hikaye bence![]()
s.a arkadaşım.h1 model kullanıyosun sanırım.4.1 jellybean dediğin android sürümümü.ben mi yanlış algıladım.bu telefona androidin en son hangi versiyonunu kurabiliriz.ben pek profesyonel değilim bu işlerde.bi bilene danışmak lazım her zaman.nokia n900 Android 4.0 oluyor hem nokia hem Android. bende suan samsung var Android en ii si ama nokia 808 i cok seviyorum insallh alirim.
özgürlüüüüüüüük=android. 5800 kullandım.dünya para verdim.5 para etmez bir telefon.500 tl ye sıfır aldım 200 tl ye zor sattım.üstelik 1 yıl daha garantisi vardı ve hiç tamir görmemiş bir cihazdı.çok zarar ettim nokia telefonlardan.sybian mı aslaaaaaa.ne bi dogru düzgün program yükleyebildim ne de oyun.stabil olarak çalışan tek şey navigasyonuydu.artık androidliyim ve syimbiana asla dönmem.nokiada yapsın android benim için önemli olan marka değil sistemdir.herkesin kendi görüşü saygı duymak lazımnokiadan şaşma bence adamlarn kendi işletim sistemi var o yeter nokia limua bilgisayar sayılır android falan yanında devede kulak kalır :P symbianı kullanmayı bilmiyo millet o yüzden memnun değil owi market ölü hç güncelleme yapyo ki o yüzden android ön plana çkdı ama nokia yni s^3 serisi samsungn bütün telefnlarni ezer n97 603 700 701 işletim sistemi olarak samsungu ezer millet biraz merak etse kullanmaya çalışsa nokiadan vaz geçmez kesinlikle nokia symbian serisni kullannlar %95 kemik yni eski kullanıcılaroluşturuyo yni tanışanlar ise pk memnun değil ama dikkat edersenz 41 megapixel lı telefon çıkarttı nokia o yüzden android falan hikaye bence![]()
bu arkadaş samsung un ativ serisini görmemiş anlaşılanBilgisayar Oyunlarını Oynuyorum Demişsin WP8 Ile Nokia Windows Oyunlarının Çoğunu Açabilecek Ben Lumia Serisine Bir Bak Derim![]()

her telefonun kendine has ozellikleri var. Kullanmasını bildikten sonra 6630 bile yeter. Kullanmasını bilmediğin randıman alamadığın telefona 1000-2000'ye alsan bos.
En iyi tel kullanmasını bildiğin teldir.(yani telefondur.)

her telefonun kendine has ozellikleri var. Kullanmasını bildikten sonra 6630 bile yeter. Kullanmasını bilmediğin randıman alamadığın telefona 1000-2000'ye alsan bos.
En iyi tel kullanmasını bildiğin teldir.(yani telefondur.)
bana 6300 çok rahat yetiyo.bi de 3g si olsa çok güzel olur 
at binenin kılıç kuşananın telefon kullananindir
doğru soyledin. Bunu ıslatmak lazım.
Konu başlığını düzeltiniz Türkçemizde biras diye bir cümle yoktur lütfen Türkçemize dikkat edelim