Değerli arkadaşlar biras komik ama samsung mu nokia mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar biras komik ama samsung mu nokia mi ?
işletim sisteminden anlayan yk nokia pişmanlıkdr diyip duruyolar aklı olan nokia yı tercih eder ;) varmi benm gibi düşünn ?

metawolf

metawolf

Üye
nokia androidli telefon yaparsa tercih ederim.yıllardır symbian kullanıyorum.sırasıyla 6600,6630,n70,n97. bir yıl önceye kadar androidin pek üstün yanı yoktu.ama skype,yahoo,gtalk,ovoo gibi programlar androide internet üzerinden görüntülü görüşme desteği vermeye başladı.nokia da ise sadece imichat(artık sadece wifi üzerinden servere bağlanıyor) imovicha(çok fazla kasıyor,donuyor,telefon çok fazla ısınıyor) nokia flash player desteği bitti,android tede bitti fakat apk dosyalarıyla halen yüklenebiliyor.symbiana hiçbir şekilde yüklenmiyor.nokia oyunlarına bakacak olursak çok az 3d oyun var.olanlarda zaten kasıyor.oyundan hiç zevk alınmıyor.android oyunlarına bakarsak pc de oynadığın oyunlar bile var.gta3 ve avatar gibi :) ve halen de geliştiriciler android için yeni yeni kaliteli programlar ve oyunlar çıkarmaya devam ediyor.
tercih senin.nokia istiyorsan nokia kullanmaya devam et.ben n97 mi satıp büyük ihtimalle galaxy wonder alacağım.fiyatı 700 tl.bu fiyata nokia 603 ve 701 var sanırım.isteyen onlardan birini alabilir :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Bilgisayar Oyunlarını Oynuyorum Demişsin WP8 Ile Nokia Windows Oyunlarının Çoğunu Açabilecek Ben Lumia Serisine Bir Bak Derim :oke:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bilgisayar Oyunlarını Oynuyorum Demişsin WP8 Ile Nokia Windows Oyunlarının Çoğunu Açabilecek Ben Lumia Serisine Bir Bak Derim :oke:

Telefonda 2 gb ram 1gb ekran kartı 2.20 ghz. Dimi? :ehe

danqerpeach

danqerpeach

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan şaşma bence adamlarn kendi işletim sistemi var o yeter nokia limua bilgisayar sayılır android falan yanında devede kulak kalır :P symbianı kullanmayı bilmiyo millet o yüzden memnun değil owi market ölü hç güncelleme yapyo ki o yüzden android ön plana çkdı ama nokia yni s^3 serisi samsungn bütün telefnlarni ezer n97 603 700 701 işletim sistemi olarak samsungu ezer millet biraz merak etse kullanmaya çalışsa nokiadan vaz geçmez kesinlikle nokia symbian serisni kullannlar %95 kemik yni eski kullanıcılaroluşturuyo yni tanışanlar ise pk memnun değil ama dikkat edersenz 41 megapixel lı telefon çıkarttı nokia o yüzden android falan hikaye bence :D

metawolf

metawolf

Üye
tamam kardeş bana n97 için görüntülü görüşme özelliği olan skype bul,flash player 11 bul,gta3.avatar.dead space gibi oyunları 3d olarak bul benden sana 400 lira :)
nokiadan şaşma bence adamlarn kendi işletim sistemi var o yeter nokia limua bilgisayar sayılır android falan yanında devede kulak kalır :P symbianı kullanmayı bilmiyo millet o yüzden memnun değil owi market ölü hç güncelleme yapyo ki o yüzden android ön plana çkdı ama nokia yni s^3 serisi samsungn bütün telefnlarni ezer n97 603 700 701 işletim sistemi olarak samsungu ezer millet biraz merak etse kullanmaya çalışsa nokiadan vaz geçmez kesinlikle nokia symbian serisni kullannlar %95 kemik yni eski kullanıcılaroluşturuyo yni tanışanlar ise pk memnun değil ama dikkat edersenz 41 megapixel lı telefon çıkarttı nokia o yüzden android falan hikaye bence :D

ibrother

ibrother

Üye
nokia n900 Android 4.0 oluyor hem nokia hem Android. bende suan samsung var Android en ii si ama nokia 808 i cok seviyorum insallh alirim.

ismail

ismail

Üye
benim için nokia forever

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
nokia n900 Android 4.0 oluyor hem nokia hem Android. bende suan samsung var Android en ii si ama nokia 808 i cok seviyorum insallh alirim.
s.a arkadaşım.h1 model kullanıyosun sanırım.4.1 jellybean dediğin android sürümümü.ben mi yanlış algıladım.bu telefona androidin en son hangi versiyonunu kurabiliriz.ben pek profesyonel değilim bu işlerde.bi bilene danışmak lazım her zaman.

- - - Eklendi - - -

özgürlüüüüüüüük=android. 5800 kullandım.dünya para verdim.5 para etmez bir telefon.500 tl ye sıfır aldım 200 tl ye zor sattım.üstelik 1 yıl daha garantisi vardı ve hiç tamir görmemiş bir cihazdı.çok zarar ettim nokia telefonlardan.sybian mı aslaaaaaa.ne bi dogru düzgün program yükleyebildim ne de oyun.stabil olarak çalışan tek şey navigasyonuydu.artık androidliyim ve syimbiana asla dönmem.nokiada yapsın android benim için önemli olan marka değil sistemdir.herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım

night_jack

night_jack

Üye
Para tuzağı bunlar,en iyi ankesörlü.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu arkadaş samsung un ativ serisini görmemiş anlaşılan :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
her telefonun kendine has ozellikleri var. Kullanmasını bildikten sonra 6630 bile yeter. Kullanmasını bilmediğin randıman alamadığın telefona 1000-2000:tl:'ye alsan bos.
En iyi tel kullanmasını bildiğin teldir.(yani telefondur.)

Metin MF

Metin MF

Üye
her telefonun kendine has ozellikleri var. Kullanmasını bildikten sonra 6630 bile yeter. Kullanmasını bilmediğin randıman alamadığın telefona 1000-2000:tl:'ye alsan bos.

:oke:

paradox07

paradox07

Üye

aynen kardeşim :oke: bana 6300 çok rahat yetiyo.bi de 3g si olsa çok güzel olur :)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Açıkçası nokia 500 guzel.

metawolf

metawolf

Üye
at binenin kılıç kuşananın telefon kullananindir

Black-killing

Black-killing

Üye
Konu başlığını düzeltiniz Türkçemizde biras diye bir cümle yoktur lütfen Türkçemize dikkat edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt