Dedemin Kalbi Durmuş Doktor Gelmem Demiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!

fLuke!

Üye
Geçmiş olsun.

spy ghost

spy ghost

Üye
geçmiş olsun doktora da ayrıca geçmiş olsun diyorum şemsiye diyorum o doktor için

İncİnat

İncİnat

Üye
o nasıl doktormus arkadas! Benim babamı gecenin 4 ünde cagırıyorlar basit bir yanık için yine gidiyor .
O doktorun mahkemeye kadar yolu var cok surunur ama sakın dövme linç vb seyler düşünmeyin bile haksız konuma düşersiniz

15097

15097

Üye
Çok çok çok geçmiş olsun.Umarım daha kötü bir şey olmaz :(

TheMadness

TheMadness

Üye
Allah şifa versin :(

larten123

larten123

Üye
geçmiş olsun 184 ü ara ve o nasıl bir doktormuş öyle

Salihç.

Üye
adamm dedenn durmun ogrensne buaya yazcagina.ok

izmitli1983

izmitli1983

Üye
öncelikle geçmiş olsun kardeşim ama söyleyeceklerim var....birincisi devlet hastanesindeki doktor yerini terkedemez.. ikincisi 112 yi arayıp yardım isteyebilirsiniz...üçüncüsü evde bakım doktorları var onlar gelip bakabilir.. hastaneden doktoru bırak hemşiresi bile ayrılamaz..he nerden biliorsun dersende hastanede çalışıyorumda ordan biliyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
Geçmiş olsun.İnşallah iyi olur...

qazwsxe

qazwsxe

Üye
gecmis olsun

TheMadness

TheMadness

Üye
Haber yok mu

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Çok geçmiş olsun .

- - - Eklendi - - -

Çok geçmiş olsun .

15097

15097

Üye
Haber var mı dedenden?

karanlık alem

Üye
doktoru evinden mi cagirdiniz yoksa hastanedemiydi eger hastanedeyse belkide baska agir bi hastayla ilgileniyor du eger evinden cagirdinizda gelmediyse olabilir gelmez unutmayin doktorlada birer insan ben doktor olsam bende evimden kalkipta gelmem

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dikkat ediyorum da herkes doktoru suçluyor. Bu doktor da bir insan ve memur. Çalışma saatleri belli. Görev saati bittiği zaman nöbeti gelen doktora devreder. Bir de tam gün yasası ile zaten ağır olan koşullar dahada ağırlaştı.
Hadi diyelim doktoru dövdünüz elinize ne geçecek. O adam mesleğini bir daha zevkle şevkle yapacak mı ?
Üstüne birde haklı olsanız bile haksız çıkacaksınız.
Öldüreceğim diyorsunuz gidin öldürün. Doktoru öldürmekle tüm hastalar iyileşecek memleket kurtulacak.
Önce zihniyet değişmeli arkadaş.
Hastanelerde olan doktorlar pratisyen. Işinin uzmanlarını zaten özel hastaneler havada kapıyor. Tam gün yasası sağolsun.
O yasayı çıkartanda AKP. Asıl tepkiniz oraya olması lazım iken doktorları ve sağlık memurlarını hedef tahtasına almanıza üzüldüm.
Hastanıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Dertte kederde şifa da Allahtan (c.c) moralinizi yüksek tutunuz.

Haluk.

Haluk.

Üye
geçmiş olsun.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Dikkat ediyorum da herkes doktoru suçluyor. Bu doktor da bir insan ve memur. Çalışma saatleri belli. Görev saati bittiği zaman nöbeti gelen doktora devreder. Bir de tam gün yasası ile zaten ağır olan koşullar dahada ağırlaştı.
Hadi diyelim doktoru dövdünüz elinize ne geçecek. O adam mesleğini bir daha zevkle şevkle yapacak mı ?
Üstüne birde haklı olsanız bile haksız çıkacaksınız.
Öldüreceğim diyorsunuz gidin öldürün. Doktoru öldürmekle tüm hastalar iyileşecek memleket kurtulacak.
Önce zihniyet değişmeli arkadaş.
Hastanelerde olan doktorlar pratisyen. Işinin uzmanlarını zaten özel hastaneler havada kapıyor. Tam gün yasası sağolsun.
O yasayı çıkartanda AKP. Asıl tepkiniz oraya olması lazım iken doktorları ve sağlık memurlarını hedef tahtasına almanıza üzüldüm.
Hastanıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Dertte kederde şifa da Allahtan (c.c) moralinizi yüksek tutunuz.
bi yönde haklısın ama ortada bi can var adam sıcak yatağında uyuyor bile olsa gelir yahu nasıl insanlık nasıl vicdan bu?
geçmiş olsun kardeş.

karanlık alem

Üye

bi yönde haklısın ama ortada bi can var adam sıcak yatağında uyuyor bile olsa gelir yahu nasıl insanlık nasıl vicdan bu?
geçmiş olsun kardeş.
vicdanla ne alakasi var adam ister gelir ister gelmez birakin sacmalamayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...