çocukcagız derdini paylasmak istemis.ne var ki bundaadamm dedenn durmun ogrensne buaya yazcagina.ok

adamm dedenn durmun ogrensne buaya yazcagina.ok
bi yönde haklısın ama ortada bi can var adam sıcak yatağında uyuyor bile olsa gelir yahu nasıl insanlık nasıl vicdan bu?Dikkat ediyorum da herkes doktoru suçluyor. Bu doktor da bir insan ve memur. Çalışma saatleri belli. Görev saati bittiği zaman nöbeti gelen doktora devreder. Bir de tam gün yasası ile zaten ağır olan koşullar dahada ağırlaştı.
Hadi diyelim doktoru dövdünüz elinize ne geçecek. O adam mesleğini bir daha zevkle şevkle yapacak mı ?
Üstüne birde haklı olsanız bile haksız çıkacaksınız.
Öldüreceğim diyorsunuz gidin öldürün. Doktoru öldürmekle tüm hastalar iyileşecek memleket kurtulacak.
Önce zihniyet değişmeli arkadaş.
Hastanelerde olan doktorlar pratisyen. Işinin uzmanlarını zaten özel hastaneler havada kapıyor. Tam gün yasası sağolsun.
O yasayı çıkartanda AKP. Asıl tepkiniz oraya olması lazım iken doktorları ve sağlık memurlarını hedef tahtasına almanıza üzüldüm.
Hastanıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Dertte kederde şifa da Allahtan (c.c) moralinizi yüksek tutunuz.
vicdanla ne alakasi var adam ister gelir ister gelmez birakin sacmalamayi
bi yönde haklısın ama ortada bi can var adam sıcak yatağında uyuyor bile olsa gelir yahu nasıl insanlık nasıl vicdan bu?
geçmiş olsun kardeş.