dealextremede 89,20 dolarlık telefon alımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
dealextremede 89,20 dolarlık telefon alımı
slm arkadaşlar ben dealextremeden şimdiye kadar bir çok defa cep telefonu hariç bir çok üründe alışveriş yaptım (satın aldığım ürünler 30-45 dolar arasıydı). siparişlerimde hiçbir sorunla karşılaşmadım hepsi tam zamanında sağlam geldi. bu aralar arkadaşa almak istiyorum gümrüke takılır mı ve telefon türkiyeye geldiğinde açtırma sorunu nasıl hallederim ve bunun gibi karşılaşacağım sorunlar var mı ?bu konuda bilgisi olanların görüşlerini bekliyorum ????

hgencebay

Üye
hiç bir şey olmaz... al.... ama güzel bir modele benzemiyor... bende iphone 5 aldım yolda şuan .. iphone 4 geldi, ancak türkçe değildi menüsü... sürpriz bir vaka olmasın sonra :)

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir şey olmaz... al.... ama güzel bir modele benzemiyor... bende iphone 5 aldım yolda şuan .. iphone 4 geldi, ancak türkçe değildi menüsü... sürpriz bir vaka olmasın sonra :)
cevabın için tşkler iphone hangisini aldın linki var mı ? ve bide türkçe değildi diyorsun menüsü dil kısmında hangileri yüklü oldukları yazmıyordu mu yoksa. bide senin bu iphone 5 kaç dolarlık gümrükte sorun yaşamazsın inş. tlfnun geldiğinde bu konuda bilgilendirirsen sevinirim 100 dolar altında okadar güzel tlf yok yada ben göremedim bu konudada görüşlerini bekliyorum. ve tlf kilidi açtırkmak gerekiyor mu geldiği gibi sim i takıp çalışıyor mu ??? ve bide ben sitede andorid veya windows işletim sistemli tlfda almak istiyorum aslımda ama güvenemiyorum ne kadar doğrudur bu tlfları ???????

hgencebay

Üye
İmei atman lazım, telefon çinden geliyor, faturalı ama kayıtlı değil... bedava kargo özelliği var...

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
İmei atman lazım, telefon çinden geliyor, faturalı ama kayıtlı değil... bedava kargo özelliği var...
anlamadım arkadaşım imei atman lazım diyorsun :SS Türkiyeye geldiğinde kilit açma vb hangi sorunlar olur ve bu sorunları nasıl gideririm..

hgencebay

Üye
Arkadaşım ; Telefonu siteden aldığın zaman herhangi bir takılma olmadan Ptt kargo ile adresine ücretsiz olarak teslim edilir, Ödemeyi da Kredi kartından Tek çekim şeklinde alırlar. Türkiyeye geldiği zaman takılma olmaz. Paketin gönderilen yer haricinde herhangi bir yerde açılmaz kurcalanmaz. Türkiyeye giriş yapılır. Gümrüktede beklemeye girmez. TelefonunÇin malı olduğu için + Türkiyede garanti veren disbirötörü olmadığı için imei kayıtlı değildir... Kayıtlı bir imei atman lazım. Çift hat olduğu için çift imei atacaksın... Forumlarda nasıl imei atılacağı yazılı ...
:) Hepsi bu kadar ...

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ; Telefonu siteden aldığın zaman herhangi bir takılma olmadan Ptt kargo ile adresine ücretsiz olarak teslim edilir, Ödemeyi da Kredi kartından Tek çekim şeklinde alırlar. Türkiyeye geldiği zaman takılma olmaz. Paketin gönderilen yer haricinde herhangi bir yerde açılmaz kurcalanmaz. Türkiyeye giriş yapılır. Gümrüktede beklemeye girmez. TelefonunÇin malı olduğu için + Türkiyede garanti veren disbirötörü olmadığı için imei kayıtlı değildir... Kayıtlı bir imei atman lazım. Çift hat olduğu için çift imei atacaksın... Forumlarda nasıl imei atılacağı yazılı ...
:) Hepsi bu kadar ...
atmak matmak diyince bende başka bir şey anladım imei değiştirmemiş demek. onu yapabilirim. herşey için tşklerr...

hgencebay

Üye
Rica ederim. İphone 5 Aldım bugun elıme gectı :) Süper:))

murat23351

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. İphone 5 Aldım bugun elıme gectı :) Süper:))
hayırlı olsun arkadaşım İphone 5 hangi çin sitesinden aldın linkini yazabilirmisin tlf inceliyem eğer güzelse bundan alayım halen alamadım...

hgencebay

Üye
türkçe dül mevcut... güzel telefon...

FATIH_1996_37

Üye
Dealextremede satılan telefonların tümünde mevcut mudur türkçe dil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt