Çin malı Blacberry Torch 9800 alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sypnc_Dictetor

Sypnc_Dictetor

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı Blacberry Torch 9800 alıcam
Çin malı Blacberry Torch 9800 alıcam.Sizce nasıldır ?
Site:
Video:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
kesinlile alma pişman olursun ben almıştım 1 yıl önce e66 nın çin malını bi halta yaramıyo ne kamera ne ses ne görsellik uzun konuşmalarda kulağım ağrıyordu

----------Eklendi @ 00:47:54 ---------- Yazıldı @ 00:47:35 ----------

yine de sen bilirsin

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Alma hocam o görünüşte Blackbery içi boş.Orijinalini al kafan rahat etsin.

pasha14

pasha14

Üye
Çin malı blackberryde orjinal blackberry yazılımı olmadığı açık ortada. Eğer bbm için alacaksan ; curve al.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
çinlilerin model taklidi değil de bazı özgün telefonları var onlar çok kötü olmuyor ama bir de sar değeri olayı var

Sypnc_Dictetor

Sypnc_Dictetor

Üye
    Konu Sahibi
kesinlile alma pişman olursun ben almıştım 1 yıl önce e66 nın çin malını bi halta yaramıyo ne kamera ne ses ne görsellik uzun konuşmalarda kulağım ağrıyordu

----------Eklendi @ 00:47:54 ---------- Yazıldı @ 00:47:35 ----------

yine de sen bilirsin

Teşekkürler.

----------Eklendi @ 21:14:26 ---------- Yazıldı @ 21:13:39 ----------

eRDiiL
Evet ama Orjinal Blackberry almaya karar verdim teşekkürler.
:naughty:

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
kardeş çin malı olarak hiç bir cihaz alma UZUN LAFIN KISASI BU... Telefon arıyosan wifi kamera cart curt olsun vede saglam olsun dıyosan paranda azsaa yaz bana ozelden sana telefon onerıyım ama ÇİN ALMA KESİNLİKLE

----------Eklendi @ 21:24:35 ---------- Yazıldı @ 21:21:29 ----------

kardeş çin malı olarak hiç bir cihaz alma uzun lafın kısası bu... Telefon arıyosan wifi kamera cart curt olsun vede saglam olsun dıyosan paranda azsaa yaz bana ozelden sana telefon onerıyım ama çin alma kesinlikle

çin yerine çok güzel teller var aradıgın ozellıklerı ıstersen soyle tavsıe ederım tel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt