Dead pixel test & fix Ekran Titriyor

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Dead pixel test & fix Ekran Titriyor
Merhaba dead pixel test & fix diye bir uygulama yükledim olu pixeli buldum sonra repair dedim biraz surdu ben otomatik kapanıyo sandım kapanmadı bende geri çıktım düzelmedi repair 2 vardı onu seçtim yine düzelmedi sonra ana ekrana bir çıktım bir baktım her yer titriyior yani saliselik ekran gidip geliyor çok tuhaf bir şey. Açıp kapadım soft reset attım düzelmedi ne yapabilirim?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bataryayı bir sök tak istersen. resetten daha etkili oluyor. bir dene bişey kaybetmezsin. olmazsa yazılımı yeniden yükle.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Batarya çıkamıyor l625de

skynet

Üye
O zaman tek çare flaşlamak =/

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
uygulamayı kaldır :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

blackcemre

Üye
Nokia Care Suite ile flash at kesin düzelir.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı zaten kaldırdım düzelmedi sonra biraz vakit geçti azaldı ama devam etti. Bölgeyi e dili Amerika yapıp Amerika güncellemesini indirdim. Güncelleme sonrasında düzeldi. Hatta telefon hızlandı bile diyebilirim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Uygulamayı zaten kaldırdım düzelmedi sonra biraz vakit geçti azaldı ama devam etti. Bölgeyi e dili Amerika yapıp Amerika güncellemesini indirdim. Güncelleme sonrasında düzeldi. Hatta telefon hızlandı bile diyebilirim.

Her şeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler demekki:)

Su Arıtma Cihazından gönderildi

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Her şeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler demekki:)

Su Arıtma Cihazından gönderildi

Haklısınız :) Yine de korkuyorum sonuçta sorun varken de her ekranda yoktu yani mesela ana ekranda vardı oyunlarda yoktu sonra oyunlarda oldu ana ekranda olmadı ama herhalde düzeldi tamamen. Zaten 8.1 Preview yakında çıkacak o zaman %100 düzelir. Uygulamaları SD Karta çeker format atarım gerekirse. Gerçekten çok iyi olacak. Diğer klasörü büyüdükçe format atabileceğiz. Hiç bir ayar da gerekmeyecek her şey SD Kartta olacak zaten. Hatta oyunlar SD Kartta olduğundan diğer klasörü sorunu bile yaşamayacağız.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Erensnc

Üye
Birşey anlamadım programdan

Üst Alt