CqoladoR
Üye
DATRON PL5C NOTEBOOK CPU ve RAM YÜKSELTMESİ YARDIM !!!
Arkadaşlar elimde DATRON PL5C model notebookum var. İşlemci ve Ram 'ini güçlendirerek bir süre daha kullanmayı düşünüyorum. Fakat notebook anakartına uyan maximum hangi işlemciyi destekleyebileceğini bilmiyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum.
Aryrıca laptopta 512mb ram vardı.Buna ek olarak 1GB daha ram aldım fakat ikisini birlikte kullanamıyorum.İkisini birlikte taktığımda 1.5GB olması gerekirken 1GB görünüyor.Bu konuda da yardım istiyorum.(NOT:Klavuzda max.2GB desteklediği yazıyor.Ben BIOS update'den şüheleniyorum.)
Bilgisi olan, pc den anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
NOT: Aynı konu forumda daha önceden de paylaşılmış başlığı okudum fakat tam bir sonuca ulaşılmamış bu nedenle tekrar başlık açtım.
CPU-Z sonucu
Aryrıca laptopta 512mb ram vardı.Buna ek olarak 1GB daha ram aldım fakat ikisini birlikte kullanamıyorum.İkisini birlikte taktığımda 1.5GB olması gerekirken 1GB görünüyor.Bu konuda da yardım istiyorum.(NOT:Klavuzda max.2GB desteklediği yazıyor.Ben BIOS update'den şüheleniyorum.)
Bilgisi olan, pc den anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

NOT: Aynı konu forumda daha önceden de paylaşılmış başlığı okudum fakat tam bir sonuca ulaşılmamış bu nedenle tekrar başlık açtım.
CPU-Z sonucu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız