YENİÇeri1362
Üye
-
Konu Sahibi
-
OhaValla kilom 57 bizim geniş aile olarak hesaplarsak en kısa 170 genetik yani ama kardeşim uzun olursa tuhavıma gider valla yan yana gezerken.
Gorgusuzce yiyorum ama metabolizma hizliymişUzarsın fakat kilo da alman lazım.
Aga valla dalga geçme kardeşim o yaşında o boyda ben o yaşta 1:40 dım anca bide daha o ergenlige daha girmedi.Yasim 16 boyum 1.87kiloda 64 acaba uzarmiyim
Kilo olıyom her sene ramazanda uçuyor her zaman.[emoji1]Uzarsın fakat kilo da alman lazım.
Valla ben sayıyom rahat.[emoji3]Oha
One lan
Kemiklerin sayılıyodu olum
Sana inanıyom aga [emoji3] ne bilem boyunu t...k amaçlı söyleyip gülerek ondan yoksa ne biseyini gördümde mantıklı biseyini inkar edem.[emoji1][emoji1]
Suan yas boy nasil?Uzun hakkaten hem ana tarafı hem baba tarafı.
Valla uzarsam iyi 1.88 filan a kadar gerisi ayakkabı ile olur 1veya 2 cm heralde20 yaşına kadar iki uç cm daha uzarsin bence. bende 18de 1.88dim 20de 1.90 da kaldı daha da uzamiyor ki uzamasin dakiloyu dengelemek zor is..
[emoji4] Ama cidden uzamak istiyorum 1.90 a kadar valla sırf bu yüzden en sevmediğim spor basketbola bile başlayabilirim.Yaş 16 boy 1.82 miAğlayacam bak şimdi
Yaş 16 şimdi baktım gene merak edip 184 olmuşum. Gecen ay dediğim gibi 182 idim. 2 cm görünce moral oldu bak.[emoji4]Suan yas boy nasil?
Daha uzariz adamim hayırlısı olsun daYaş 16 şimdi baktım gene merak edip 184 olmuşum. Gecen ay dediğim gibi 182 idim. 2 cm görünce moral oldu bak.[emoji4]
Heralde öyle olur gardaş olmadı ayakkabıyla ben devam. [emoji4][emoji1][emoji1][emoji1]Daha uzariz adamim hayırlısı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?