Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

ka'in

ka'in

Üye
rasim ustad döndük dolaştık yine bu fw ne dönüş yapacaz çünkü hepsini denedik en stabil ve hızlısı bu eline sağlık tekrar

amoklavin2

amoklavin2

Üye
Eline sağlık

mgemici

Üye
Her şeyi okudum iyi hoşta bu işte biraz yeniyimde bir kaç sorum olacak.
Şimdi bu fw deiddiğimiz şey nedir? Telefonun işletim sistemine verdiğiniz ad mı? program mı? eklenti mi? yani neyin kısaltması bu? Ayrıca be verdiğiniz jafla kurulum linkide açılmıyor.

fw dediğiniz şey firmware sanırım bu durumda rom daki orjinal işletim sistemi ile bu yer değiştiriyor değil mi?
peki teli garanti dışı bırakacak bir işlem midir bu?
Eğer öyle ise telin içeriğinin yedeğini nasıl alabilirim? Herhengi bir durumda geri dönüş va mıdır?

Bu yapılan işlemleri ve fw denen şeyin nasıl yapıldığını giriş seviyesinden başlayarak detaylandırıp anlatan bir link verirseniz sevinirim.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Her şeyi okudum iyi hoşta bu işte biraz yeniyimde bir kaç sorum olacak.
Şimdi bu fw deiddiğimiz şey nedir? Telefonun işletim sistemine verdiğiniz ad mı? program mı? eklenti mi? yani neyin kısaltması bu? Ayrıca be verdiğiniz jafla kurulum linkide açılmıyor.

fw dediğiniz şey firmware sanırım bu durumda rom daki orjinal işletim sistemi ile bu yer değiştiriyor değil mi?
peki teli garanti dışı bırakacak bir işlem midir bu?
Eğer öyle ise telin içeriğinin yedeğini nasıl alabilirim? Herhengi bir durumda geri dönüş va mıdır?

Bu yapılan işlemleri ve fw denen şeyin nasıl yapıldığını giriş seviyesinden başlayarak detaylandırıp anlatan bir link verirseniz sevinirim.
kardeş firawire yani kısaltılmışı cfw yani telefon romu yeniden hacklı rom yüküyorsun bunlar neler getirir daha güzel görünüm görselik telefonun hackleniyor garanti dışı bırakır ama geriye dönüş vardır telefonuna ait orjinal cfw yüklersin tekrar garanti sağlarsın telefonunu hafıza kartına yada pc ye pc süite ile yadeklersin nasıl yülendiğine dair bu konunun 1 sayfasında her şey anlatılmış yükleme konusunda

mgemici

Üye
evet en sonunda yüklemeyi başardım ilk yüklediğim fw bu oldu samsung widget güzel ama alışkın olduğum 5800 dan biraz kullanımı or geldi bana neyse yüklerken çok sıkıntı çektim zira MCU.PPM. CNT. APE Wariant osyalarını elle tek tek seçerek yaptım zira yeşil ışıkları bir türlü yakamadım başka türlü.
MCU Dosya 356_52.0.007_prd.core.C00
PPM Dosya 356_52.0.007_prdrofs2.V02
CNT Dosya 356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Wariant Dosya 356_52.0.007_006_U522.uda.fpsx

karşılık gelecek şekilde seçerek oldu.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan

POLAT8124

POLAT8124

Üye
bi hata var fotoraf ve ya video çekerken ses tuşu ile zoom yapımmıyor elle yapmak zorunda kalıyorsunuz basit görünebilir ama video çekerken insanın sinirini bozuyor

arkadaşın dediği olay varmı üstad varsa düzeltilip güncellendimi fw ona göre kuracağım rasim

sende böyle hata var mı varsa ve güncellemediysen ne zaman düzeltip güncellersin

bu arada ellerine saglık ilk izleni mi güzel ama bu hata varsa giderilmeli çünkü bende kamerayı çok kullanıyorum

TEŞŞEKKÜRLER....

sucer42

sucer42

Üye
tşk.

mgemici

Üye
Şarj çok çabuk bitiyor maalesef.

mgemici

Üye
eskiye nazaran yani orjinaline göre daha çabuk bitiyor nedeni bu samsung ev ekranı mı acaba?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eskiye nazaran yani orjinaline göre daha çabuk bitiyor nedeni bu samsung ev ekranı mı acaba?

olabilir kardeş eyer pile çok önem veriyorsan sana yeni çıkardığım c6 00 5800 v52 hatasız 2 gün pil ömrü yazılımımı tavsiye ediyorum şu an forumdaki tek hatasız ve uzun batarya ömrü olan yazılımdır bu yazılım zamanla hit olacaktır dene farkı görürsun

kayalar3639852

Üye
teşekkürler kardeşim eline emeğine sağlık

kocmar

Üye
az once yukledim. ilk fw yukleyişim. gerçekten de orjinalinden cok cok iyi. emegi gecen herkese tesekkurler.

halittosun

Üye
Arkadaşım Şu Anda Orjinal fw Hackli Kullanıyorum Konudaki Tüm Sayfaları Okudum Genel Olarak Olumlu Bir Görüşe Sahip Oldum Bunu Yüklemeyi Düşünüyorum Ama Yükleme Linklerini Benmi Bulamadım Yoksa Linkler Ölümü Bir el Atıp Gözden Geçirisen En Kısa Zamanda Buna Geçiş Yapmayı Düşünüyorum

sinanayba

sinanayba

Üye
teşekkürler c6 fw lerde ço....k sorun oluyor orj 5800 üzerinde olması güzel olmuş emeğine sağlık :oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulanın

Üst Alt