Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
Resimli yükleme anlatımı mükemmel oldu Rasim üstad yüklemek isteyen dostlara kolaylık sağlayacak.Emeğine sağlık.

petek67

Üye
rasim arkadaşım.fw yi 1 haftadır çatır çatır kullanıyorum.ciddi bir problem yok.sadece kendi explorerinden atıyor.opera ile sorunsuz.birde müzikleri bulamama sorununu müzic yerine muzic(ü yerine u)ile yazılırsa sorun kalmıyor.teşekkürler.kullandığım en iyi fw diyebilirim.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim arkadaşım.fw yi 1 haftadır çatır çatır kullanıyorum.ciddi bir problem yok.sadece kendi explorerinden atıyor.opera ile sorunsuz.birde müzikleri bulamama sorununu müzic yerine muzic(ü yerine u)ile yazılırsa sorun kalmıyor.teşekkürler.kullandığım en iyi fw diyebilirim.
öncelikle güle güle kulan operayla sorunsuz dur ben fw yi yayınlamadan kendi expoleri ile denedim bir sorun yoktu olabilir yazılım bazı etkenlerden dolayı baze böyle şeyler yapabiliyor müzikler için müsic klasörüne ayarlamak zorunda kalmıştım terar güle güle kulan kardeş

--------------- Ekleme ---------------

Resimli yükleme anlatımı mükemmel oldu Rasim üstad yüklemek isteyen dostlara kolaylık sağlayacak.Emeğine sağlık.
teşekürler estami kardeş

CuMSooT

CuMSooT

Üye
dediğiniz herseyi yaptım ama telefon bozuldu yinede saolsn :D servise göndericem yarın

filozof66

Üye
dediğiniz herseyi yaptım ama telefon bozuldu yinede saolsn :D servise göndericem yarın

yazılımla teli bozman çok zor orjinal fw yada fwyi yeniden yükleyin düzelir boşuna servis beklemeyin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kesinlikle yazılımla alakası yok yanlış yükleme yapmışsındır anlatımı ve jaf fotolarına dikatlice bak tekrar dene düzelir ben günlük 20 kez yazılım atıyorum tlfna kesinlikle yazılımla bozulmaz yüklerken özelikle bak tüm uyarı ışıkları yanıyormu bazen mcu ışığı yanmaz dikatlice tekrar dene düzelir

Newpronik

Üye
kardeşim eline sağlık acaba dzmusic entegre edebilir misin içerisine ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan bi denerim

dediğiniz herseyi yaptım ama telefon bozuldu yinede saolsn :D servise göndericem yarın[/QUOT

kardeş yardım etmek için kaç kez msj atmama ramen msjlarına cvp vermiyorsun

bu arada teşekülerini eksik etmeyen tüm arkadaşlara ben şahsım adına teşekür edrim by- rasim

omer9035

Üye
güzel bir çalışma olmuş ilk defa modifiyeli fw yükledim hız muazzam derecede arttı ama müzik çalarda şarkı bulamama sorununu çözemedim müzik yerine music falan demişsinizde öle bir klasör yok dosya yöneticisinde ses dosyaları depolama olarak açınca da sounds yazıyor menüdekinden bahsediyorsanız nasıl değiştirileceğini bilmiyorun ayrıntılı yazarsanız sevinirim muzdaribim bu konuda

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hafıza kartında müsic adında bir klasör oluştur ve müziklerini buraya taşı tamamdır tabi müzik çalarda yenidem arat

omer9035

Üye
benim bir sorunum daha var tel de ses açma kısma tuşlarına bastığımda bi kendi volum çubuğu yerine ayriyetten bi çubuk çıkıyo üstte ses ne açılıyo ne kısılıyo dokunmatikten yaptınmı oluyo o ses o çubuğu nasıl yok edebilirim

muhammetcenk

Üye
aga link nerde

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kadeş link sayfa 1de zaren var yinede vereyim

benim bir sorunum daha var tel de ses açma kısma tuşlarına bastığımda bi kendi volum çubuğu yerine ayriyetten bi çubuk çıkıyo üstte ses ne açılıyo ne kısılıyo dokunmatikten yaptınmı oluyo o ses o çubuğu nasıl yok edebilirim
kardeş o ses simgesi widgetin ses simgesi başka widget seç yani ev ekranı kaybolur zaten dokunmatikte azaltır çoğaltırsın samsung widget özelikleri böyle

omer9035

Üye
anladım teşekkürler

ka'in

ka'in

Üye
kardeş güzel fw olmuş emeğine sağlık.:islik

mmnemir

mmnemir

Üye
mrb rasim bey fw nizi yükledim gayet başarılı fakat bi sorun var internet kullanıldığı zaman geri çıktığımızda bağlantı hala dewam ediyor manuel olarak bağlantıyı iptal etmek zorunda kalıyorum varmı bi çözümünüz bunun için şimdiden teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
mrb rasim bey fw nizi yükledim gayet başarılı fakat bi sorun var internet kullanıldığı zaman geri çıktığımızda bağlantı hala dewam ediyor manuel olarak bağlantıyı iptal etmek zorunda kalıyorum varmı bi çözümünüz bunun için şimdiden teşekkürler
kardeş böyle bir problem ilk oluyur sanırım senin bağlanı ayarlarınla alkalı bir durum bağlantılarda bağlantı şeklini manual yaparsan düzelir fw de böyle bir durum yok inşallah memnun kalırsın kardeş

Üst Alt