Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

Sponsorlu Bağlantılar

leventgaat

Üye
ellerine sağlık aynı hızda c6 fw nide bekliyoruz inşallah...

Newpronik

Üye
eline sağlık anlatımda biraz ayrıntıya yer verebilirmisiniz acaba özellikle çok yenilik yapıyorsunuz yaptığınız yenilikleri düzenli olarak ekleyebilirseniz çok yararlı olacağına inanıyorum kolay gelsin

ilyassss

ilyassss

Üye
tşk kardeş emegine saglık

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
5230 a olurmu bu

--------------- Ekleme ---------------

bide menuyu 4x4 yapma imkani varmi

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
:megafon:
canım kardeşim bir eleştiri yapacaksan düzgün ölçüler içerisinde yapacaksın bilmediyin yada anlamadığın bişey varsa düzgün soracaksın ve düzgünde cvb alacaksın 1 bu fw neyi andırırsa andırsın bu benim sorunum ben kendime göre yapıp siteye koydum kimseden bir çıkar karşılığında yapmıyorum teşekür edemiyorsan dahi olumlu 2 bu fwye 6000 ne yakın kişi bakmış 2000 kişisi okumuşsa 500 kişi garanti yüklemiş ve 200 kişiye yakın insan yorum yapmış 15 adet sayfa oluşmuş bir bak bir tanesi fw nin 73 mb ve konuyu anlamadığını yazmışmı benmi türkçe bilmiyorum senmi yoksa bu 6000 kişimi kararı ver jafta crt işaretli ikenmi fw yüklüyorsun aynen şunu demişim crt işaretli ise kaldırın ve faktori seti seçin demişim burda yanlış ne asıl yanlış olan şu ki orda bir tane terbiyesiz pis bi laf kulanmış sen kendi yanlışını onunki ile birleştirip yorum yapıyosun ha madem herşeyi gören birisin o zaman o terbiyesize bir cvb yazsaydın ya ikiniz berabermsiniz bu işler böyle olmaz çamur at izi kalsın ama bizde iz kalmaz çünkü herşeyimizle netiz konuları biraz takip et hiç kimse benim gibi konusuna sahip çıkmamış adamlar başka konudan dosya fw indirmişler fw yi kuramıyorlar konu sahibine msj atmışla gunlerdir cvb bekliyorlar ama nafile ve bana özelden msj atıp yardım istiyorlar bende gereken neyse yapıyorum benim konumu takip et cevapsız msj ım varmı eleştiri yapınca dozajını lütfen aşmayalım o terbiyesiz izmirliye site gerekeni bildirecetir bu fw yi 50 kere yikledim ve hepsindede 80 mb 50 yemi yükleyen 200 kişiyemi yorum yapan 5550 kişiyemi yoksa bir tek sanamı inanayım orda ne anlatıysam aynısıdır ekran koruyucu seçtiğınde samsung widgeti kapatacaksın ekran koruyucunu seçip ve sonra widgete geçeceksin demek neymiş bilmiyosan soracaksın bu fw yi daha tutan olmadı çamur atmaklada önü tutulmaz/QUOTE]

Resmin üstüne küçücük yazmışsın onu görmesek resimdeki gibi yapıcaz ve resimde de tam tersi var.Kaç kere format attım fwden sonra 73 mb hala.Duvar kağıdı olayını eklemen gerek ana konuya.Ben nerden biliyim önce duvar kağıdını sonra samsung widgetı seçiceğimi.

Yazdıklarıma terbiyesiz dediğine göre eleştiriye kapalısın çünkü ortada açık seçik laf ya da kötü bir söz yok.Konuda 82mb yazıo resimde 80 bizde 73.

Başlığa gelince hız mız hikaye gerçek hız istiyorsanız:
Blackstar by kotukoylu,MegalomaniaX v3 ya da Utk4n kullanın
:oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
iz mir kan başkasının reklamını yaparak bu fw yi durduramazsın sayfaya girereken kaç kişi bu fw ye bakmış sana en iyi cvbı onlar verdi eleştiriye herzaman açığıma ama olmayan bişeyi zorla varmış gibi ida edersen sadece ben deyik herkes kızar terbiyesiz dememin sebebi o parmak simgesini kulanma çok ayıp bende aynısını sana yapsam hoşuna gidermi bu fw nin 80 mb olduğunu kanıtlarsam özür dileyecekmisin son söz bilmiyosan sorup ögreneceksin ve eyer beyenmediysen düzgün yorumunu yap uztmadan git herkes işine baksın koca sayfayı meşgul etmenin anlamı yok bu fw hızda da görseliktede bir numara

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Reklam yapmıyorum.4 fw kullandım en kötüsü seninkisi.Yorum yorum dediğinin de yarısı teşekkürler..Ben kendi görüşümü söylüyorum..Tek kelime ile berbat..Sonuçta bu fwleri indirmek ücretsiz ve benim fwm de yok.Yani amacım rekabet değil.İndirceklere ışık tutmak.Ben dediklerinin aynısı yaptım diğerlerinde ortalama 80 ken bunda 73 de başladı.

Parmak işaretinden kastın sanırım bu: :oke:
Bununda kötü bi anlamı yok.Sana yapsam hoşuna gider mi demişsin ki bunda birşey yok:oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3166565' Alıntı:
Reklam yapmıyorum.4 fw kullandım en kötüsü seninkisi.Yorum yorum dediğinin de yarısı teşekkürler..Ben kendi görüşümü söylüyorum..Tek kelime ile berbat..Sonuçta bu fwleri indirmek ücretsiz ve benim fwm de yok.Yani amacım rekabet değil.İndirceklere ışık tutmak.Ben dediklerinin aynısı yaptım diğerlerinde ortalama 80 ken bunda 73 de başladı.

Parmak işaretinden kastın sanırım bu: :oke:
Bununda kötü bi anlamı yok.Sana yapsam hoşuna gider mi demişsin ki bunda birşey yok:oke:
canım kardeşim fw yi beyenmeyebilirsin beyenme gibi mecburiyetinde yok senin derdim başka yok yazı şöyle yok böyle senin fwn en kötüsü bunlar ne ya amacın ne senin kardeşim beyenmediysen kulanmazsın beyenmedim artısınıda eksisinide karşındaki insanı rencide etmeyecek şekilde yorumunu yapar gidersin sonuçta bende bu işi bir para karşılığında yapmıyorum tamamiyle paylaşım ve hizmet insan sedece yapılan o emek için dahi 1 teşekür eder ha mecbur deyibulsin ama bu kadarda olmazki olayın bu kadar üstüne gitmen insanın aklına rekebet en başka bişey getirmiyor ve halen ida ediyosun 73 mb diye kardeşim sende öyledir hatalı kurmuşsun yada başka bir etgen vardır ben sana diyorumki 80 mb olduğunu istersen video istesen sayfada anket açayım sana 80 mb olduğunu kanıtlayacam kanıtlayamasam senden özür dileyecem ama kanıtlarsam sen benden ve tüm yanıltığın kişilerden özür dilermsin sen varmısın bu kadar kesin konuşuyorum ha eyer yoksan demeki öyle bişey yok amacın farklı parmak meselesine gelince ben:oke: bundan bahs etmiyorum dediyim şu ne yazdığını bilmiyormusun buuu:islikbunun anlamını bilmyorsan koyma o simgeyi bide fw yapıp yapmaman önemli deyil anlatım tarzın birilrerini savunma taktiğinini andırıyor ve benim sayfamda konumda başka fw leri neen ön plana çıkarıp reklamını yapıyosunki beyenip beyenmemen sorun deyil sayfayada ki yorumlar çekilen dikat ve bakan indiren ve kulanan 4500 kişi herşeyi anlatıyor bu fw bir numara ya:oke:

tamam kardeş lütfen işine bak 2 adet sayfayı boşuna meşgul etin başka bişey yok Bir
Çok Görme!

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Hatalı kurma ihtimalimde var çünkü anlatımın kötü.Anlattığında tik kaldır demişsin resimde tik var.Kaldır dediğin de resmin üstünde ve yanlış yazmışsın.Ordakilerin aynısı yaz telafuzunu(tam telafuzda değil hani) yazmaya çalışma.
bkz:(Factory set, faktoriyset değil.)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
zaten bende zaten hatalı kurmaya karşın dedim ve yazdıklarım tabikı resmin ustunde olacak ne demiş aşağıdaki resim dyrum yukardaki demiyorum 73 mb biti sıra facktorisetemi geldı ya kardesim amacın ne siteye girerken içkımi içiyorsun ya konuyu kapat işine bak ne yapsan bu fw 1 numara

ka'in

ka'in

Üye
İz[Mir]Kan;3166898' Alıntı:
Hatalı kurma ihtimalimde var çünkü anlatımın kötü.Anlattığında tik kaldır demişsin resimde tik var.Kaldır dediğin de resmin üstünde ve yanlış yazmışsın.Ordakilerin aynısı yaz telafuzunu(tam telafuzda değil hani) yazmaya çalışma.
bkz:(Factory set, faktoriyset değil.)

kardeş bir hata yapmışsın mutlaka bu wyi ilk günden beri kulanıyorum ilk kurduğumda 80 le başladı ve gerçekten çok hızlı ve stabil bir fw hani bi laf vardır yiyidi öldür ama hakını yeme tekrar teşekürler valla şu ana kadarki kulandığım en hızlı ve stabil fw

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
Ellerine sağlık.

Denemekte fayda var.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
zaten bende zaten hatalı kurmaya karşın dedim ve yazdıklarım tabikı resmin ustunde olacak ne demiş aşağıdaki resim dyrum yukardaki demiyorum 73 mb biti sıra facktorisetemi geldı ya kardesim amacın ne siteye girerken içkımi içiyorsun ya konuyu kapat işine bak ne yapsan bu fw 1 numara

Resmin üstüne yazmışsın boşluk bile yok.
Kargacık burgacık orda
jaf açıldığında fotodaki gibi bb5 şe tıklayın crt 308 ve crt bkb işaretlerini kaldırın sırasıyla dead usb manual flaş normal mod fakroriy set ofline ve son olarak use inini seç
yazıyor.Resmine bak peki, crt 308 ve crt bkb işaretli.Resimleri kendin çek ya da uygun resim bul.Alakasız fwnin kurulum resimleri.Resmin üstünde uygun olanı seç dio resimde x6.Resimde crt 308 ve crt bkb işaretli.Üstündeki küçücük yazıda işareti kaldırın dio.Şimdi, sen söyle:
Hata yapma ihtimalimiz yok mu böyle bir anlatımda?Belki o hatadan ben de 73mb dan başladı ve kasıntılı.
Birkaç fw anlatımı okusaydın arkadaşların madde madde kendi çektiği resimlerle kimisi de videolarla anlattığını, önemli yerleri kırmızı renklerle işarediklerini görürdün.Adım adım tüm özelliklerini yazmış geneli.Anlatımda bunları dikkate alsaydın hata yapmazdık.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
iz mir kan ben böyle yazdım anlayan anlıyor sen anlamıyorsan ben ne yapayım ben yuzlerce fw yapıp anlatım sen önce doğru okumasını ögren benim anlatımım bu anlamadıysan sorar öğreninirsın neyse rahatladınmı içini döktünmu lütfen artık benimle uğraşma tamam bitti bu yaygarayı bırak bu fw senin karalamanla durmaz bir numara

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
:kop2:1 Numara:kop::d:
Herkese göre kendi fwsi "Bir Numara, Forumdaki En İyi,Gelmiş geçmiş en hızlı fw"
Bırakın bu pazarlama taktiklerini:d::d:

Madem bişi paylaşıyorsun ve bunu yapamayıp tekrar eski fwsini kurmak zorunda kalan bir kullanıcı var."Benim anlatımım bu kadar,anlayan anladı diyerek" paçayı kurtaramazsın.Anlayan anladı.Anlamayanlar?Bu benim kurduğum 4. fw.Bu işlerde yeniyim ve gördüğüm en kötü anlatıma sahip.Düzeltme ihtiyacı duymayıp bir de kendini savunuosun.:hmmm

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bitimi güle güle ben bu kadarını yaptım sana bir bocum mu var ben bir paylaşım yaptım kimse ye bir borum yok bir çıkarımda yok beyenen yükler beyenmeyen kulanmaz sonuçta sadece paylaşım elinde geliyorsa daha iyisini yap bizde kulanalım bak adam gibi konuyu kapat dedik ne uzatıp duruyorsun ya sana borcum var tamam beyenmedin kulanma ya kapat ya işi gücü bırakıp senlemi uğraşacaz biti biti biti ya nasıl iş bu inadına 1numara

Üst Alt