hızlı cevabın ve emeklerin için teşekkürler bi de bişey daha sorucam müsadenle. şimdi ben görünmesini istemediğim resimleri herhangi bi klasöre mi atıcam yoksa cfw sadece images klasörünü mü tarıyo aynı şeyler müzikler için de geçerli.
hızlı cevabın ve emeklerin için teşekkürler bi de bişey daha sorucam müsadenle. şimdi ben görünmesini istemediğim resimleri herhangi bi klasöre mi atıcam yoksa cfw sadece images klasörünü mü tarıyo aynı şeyler müzikler için de geçerli.
kardeş fotoğraf klasörü aynı images müzik klasörü ise hafıza kartında müsic diye bir klasör olacak onu kulan yoksa oluştur bu bilgiler sayfa 1 de mecut kardeş güle güle kulan
kardeş fotoğraf klasörü aynı images müzik klasörü ise hafıza kartında müsic diye bir klasör olacak onu kulan yoksa oluştur bu bilgiler sayfa 1 de mecut kardeş güle güle kulan
kardeş kurulumu yaptıktan sonra yedin başlatınmı kurarken doğru dosya seçtiğine eminmisin bunların hepsini doğru seçiğıne eminsen telefonuna bir format at yani şöyle ojinal ayarları geri yükle birde rom patcher yamaları açıksa kapat
verter kardeş sayfa 1dede belirtiğim gibi bu fw günlerce denenip sonra paylaşıldı şu an tekrar baktım ev ekanlarına problemsiz çalışıyor sizde hafıza kartında ev ekranlarını etkiliyen bişey vardır tekrar bir göden geçir rom paçheri falan
rasim kardeşim öncelikle çok teşekkürler bir bölümü anlamadım şu ram356 klasörünü tam olarak hangi bölüme atıyoruz şimdiye kadar hiç telefona firmware atmadım bide telimde v52 orjinalı yüklü olurmu?
rasim kardeşim öncelikle çok teşekkürler bir bölümü anlamadım şu ram356 klasörünü tam olarak hangi bölüme atıyoruz şimdiye kadar hiç telefona firmware atmadım bide telimde v52 orjinalı yüklü olurmu?
rojin kardeş rm-356 klasörünü bilgisayarım c disk programlar nokia phonex prudück klasörünün içine atacaksın 2 ci sorun ise sende hangi sürüm yüklü ise farketmez yüklersin bu sürüm zaten son yani v52 rojin kardeş bu arada emek için lütfen sayfa 1de teşekür butonuna basalım