Daha hızına yetişemediler kulanın farkı görün 5800 v52 6 Ayrı Ev Ekranlı by -r@sim farkı ile

jayjay16

Üye
Dostum kendi internet tarayıcısından attı.yoksa mütiş bi cfw

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kendi internet tarayıcısından attı.yoksa mütiş bi cfw
kardeş günlerdir kulanıyorum internet tarayıcısı çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor tlfonuna bi format at olmasa başka tarayıcı kulan

jayjay16

Üye
kardeş günlerdir kulanıyorum internet tarayıcısı çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor tlfonuna bi format at olmasa başka tarayıcı kulan

hızlı cevabın ve emeklerin için teşekkürler bi de bişey daha sorucam müsadenle. şimdi ben görünmesini istemediğim resimleri herhangi bi klasöre mi atıcam yoksa cfw sadece images klasörünü mü tarıyo aynı şeyler müzikler için de geçerli.

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş fotoğraf klasörü aynı images müzik klasörü ise hafıza kartında müsic diye bir klasör olacak onu kulan yoksa oluştur bu bilgiler sayfa 1 de mecut kardeş güle güle kulan

jayjay16

Üye
kardeş fotoğraf klasörü aynı images müzik klasörü ise hafıza kartında müsic diye bir klasör olacak onu kulan yoksa oluştur bu bilgiler sayfa 1 de mecut kardeş güle güle kulan

dostum browserdan atma işini hallettim ama tüm klasördeki resimleri tarıyo ve o da galeride kötü bi görsellik sunuyo çözümü yok mu acaba?

3085

Üye
kardeş youtube den menüye atıyor

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş youtube den menüye atıyor
kardeş bizde bir sorun yok tlfnunu yeniden başlat düzelmesi lazım

--------------- Ekleme ---------------

dostum browserdan atma işini hallettim ama tüm klasördeki resimleri tarıyo ve o da galeride kötü bi görsellik sunuyo çözümü yok mu acaba?
ozaman görünmesini istemediyin fotolarını farklı bir isimde klasör yap oraya taşı görünmesini istediklerinde aynı yerde kalsın

flunight

Üye
ramı kaç yapıyo bunun kardeş

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ramı kaç yapıyo bunun kardeş
kardeş boş hafıza 81-ram 53 felan

kesinlikle tavsiye ederim

kardeş hafıza tlfnu format at öyle kur

Arkadaşım iyi güzelde ovi mağazaya girmiyor

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonuna bir format at yeniden dene mutlaka girer

*hido*

Üye
fw yi kurduktan sonra, yeni orjinal yazılım sürümü çıktığında telefonu tekrar orjinal sürüme güncelleyebiliyormuyuz?

verter

Üye
usta 8 li ev ekranı çalışmıyo...çok guzel çalışma olmuş..

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım iyi güzelde ovi mağazaya girmiyor
kardeş kurulumu yaptıktan sonra yedin başlatınmı kurarken doğru dosya seçtiğine eminmisin bunların hepsini doğru seçiğıne eminsen telefonuna bir format at yani şöyle ojinal ayarları geri yükle birde rom patcher yamaları açıksa kapat

usta 8 li ev ekranı çalışmıyo...çok guzel çalışma olmuş..
verter kardeş sayfa 1dede belirtiğim gibi bu fw günlerce denenip sonra paylaşıldı şu an tekrar baktım ev ekanlarına problemsiz çalışıyor sizde hafıza kartında ev ekranlarını etkiliyen bişey vardır tekrar bir göden geçir rom paçheri falan

fw yi kurduktan sonra, yeni orjinal yazılım sürümü çıktığında telefonu tekrar orjinal sürüme güncelleyebiliyormuyuz?
tabiki günceleyebilirsiniz

RIF@T

Üye
rasim kardeşim öncelikle çok teşekkürler bir bölümü anlamadım şu ram356 klasörünü tam olarak hangi bölüme atıyoruz şimdiye kadar hiç telefona firmware atmadım bide telimde v52 orjinalı yüklü olurmu?

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

rojin kardeş rm-356 klasörünü bilgisayarım c disk programlar nokia phonex prudück klasörünün içine atacaksın 2 ci sorun ise sende hangi sürüm yüklü ise farketmez yüklersin bu sürüm zaten son yani v52 rojin kardeş bu arada emek için lütfen sayfa 1de teşekür butonuna basalım

RIF@T

Üye
tamam ilginiz için de teşekkürler

çoook ama çoook teşekkürler benim istediğim tek şey de hack li bir telefon

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
tamam ilginiz için de teşekkürler

çoook ama çoook teşekkürler benim istediğim tek şey de hack li bir telefon
ne demek kardeş önemli olan insanın birbirine faydası dokunsun