D900i sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

03dinarli

Üye
    Konu Sahibi
D900i sarj sorunu
D900i telefonumu daha yeni aldım.Fakat usb kablo ile sarj olurken normal adaptör ile sarj olmuyor acaba nedeni nedeni ve çözümü ne olabilir...

03dinarli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çözüm yok mu?

protonox

protonox

Üye
bendede aynı sorun var ama kimse ilgilenmio

djsalih91

djsalih91

Üye
şarj cihazı bozuk olabilir eğer şarj soketi bozuk olsaydı usb de çalışmazdı

Doğan

Üye
ilk defa duyuyorum böyle bisey ndn olabilir acaba :(

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Adaptör bozuk olabilir , yeni bir adaptör ile tekrar deneyin

COURİS

COURİS

Üye
adaptör ü değiştirin...

protonox

protonox

Üye
Eeet . . .Adaptörü değiştirdim ama tekrar almıyor.Üstelik benim telefon kafayı yedi 15 dkde fulluo sarjı garantiye yollayıp yaptırıp hemen satcam..Kökten çözüm :yuru

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
valla bende aldım fkat memnun kaldığımı söylemem zor bence şarj yönünde ve dış yüzeyinin çabuk soyulması sorun yaratıyor helede video larda çok şarj yiyor samsungların genelinde böyle zaten taksidi bitsin belki yeni bir telefon alırım...

batuhan__

Üye
bnmkinde de aynı sorun farklı bikaç adaptrle denedm olmuo..ama usb ile şarj oluo :S

Bora

Bora

Üye
yeni telefon alacaklara tavsiyem i550w dur sadece 400tl ye sesli navigasyon+wifi+symbian ın keyfini yaşayın daha ne olsun :D

salvado5

Üye
bendede sarj oluyor fakat bisüre sonra ful oluyor sorun nedr

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Eeet . . .Adaptörü değiştirdim ama tekrar almıyor.Üstelik benim telefon kafayı yedi 15 dkde fulluo sarjı garantiye yollayıp yaptırıp hemen satcam..Kökten çözüm :yuru
belkide bataryanın ömrü azalmıştır.benimde samsung d500 vardı bataryası bozuldu.şimdi şarja takınca 2-3 günce anca doluyo.dopdolu ikende sadece 2-2.5 saat gidiyo.yani anlıcanız dellenmiş:bilmem:

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşlar aynısı benimde başıma geldi.Arızaya gönderdim verdikleri bilgi telefonun şarz girişinin değiştirildiği,sorunu giderdiler 2 aydır sorunsuz kullanıyorum telefonumu...