Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D900i sarj sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
03dinarli
Üye
Konu Sahibi
D900i sarj sorunu
D900i telefonumu daha yeni aldım.Fakat usb kablo ile sarj olurken normal adaptör ile sarj olmuyor acaba nedeni nedeni ve çözümü ne olabilir...
03dinarli
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar çözüm yok mu?
protonox
Üye
bendede aynı sorun var ama kimse ilgilenmio
djsalih91
Üye
şarj cihazı bozuk olabilir eğer şarj soketi bozuk olsaydı usb de çalışmazdı
Doğan
Üye
ilk defa duyuyorum böyle bisey ndn olabilir acaba
Catty
Emekli Yönetici
Adaptör bozuk olabilir , yeni bir adaptör ile tekrar deneyin
COURİS
Üye
adaptör ü değiştirin...
protonox
Üye
Eeet . . .Adaptörü değiştirdim ama tekrar almıyor.Üstelik benim telefon kafayı yedi 15 dkde fulluo sarjı garantiye yollayıp yaptırıp hemen satcam..Kökten çözüm
crazy_gokhan
Üye
valla bende aldım fkat memnun kaldığımı söylemem zor bence şarj yönünde ve dış yüzeyinin çabuk soyulması sorun yaratıyor helede video larda çok şarj yiyor samsungların genelinde böyle zaten taksidi bitsin belki yeni bir telefon alırım...
batuhan__
Üye
bnmkinde de aynı sorun farklı bikaç adaptrle denedm olmuo..ama usb ile şarj oluo :S
Bora
Üye
yeni telefon alacaklara tavsiyem i550w dur sadece 400tl ye sesli navigasyon+wifi+symbian ın keyfini yaşayın daha ne olsun
salvado5
Üye
bendede sarj oluyor fakat bisüre sonra ful oluyor sorun nedr
Eeet . . .Adaptörü değiştirdim ama tekrar almıyor.Üstelik benim telefon kafayı yedi 15 dkde fulluo sarjı garantiye yollayıp yaptırıp hemen satcam..Kökten çözüm