D510 Duyan War Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serqahn

Üye
    Konu Sahibi
D510 Duyan War Mı?
slm millet. ya epey bi süredir foruma mesaj yazamıodum. son mobimag sayısında samsung d510 die bi model gördüm bu model hakkında bi bilgisi olan warmı ben başka bi yerde göremedim de. mesela çıkış zamanı we ortalama bi fiyat werecek warmı? d500 ün üzerine trans flash kart özellii koymuşlar baya ii olmuş. eğer ii bişeyse ben bu telefonu kaçırmam derim...

RockFord Fosgate

Üye
ewet bende gordum mobilemag de:))fıyat weremıcem cunku hıc bı yerde gormedım turkıyede ama ozellıkler ıcın a bakabılırsın solda markalar war samsung u sec ve d510 bul tıkla ozellıklerı ve fotoları acılacaktır:))ıyı sanslar:)))))

serqahn

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 24 2006, 09&#58;33 PM) [post=262231]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ewet bende gordum mobilemag de:))fıyat weremıcem cunku hıc bı yerde gormedım turkıyede ama ozellıkler ıcın a bakabılırsın solda markalar war samsung u sec ve d510 bul tıkla ozellıklerı ve fotoları acılacaktır:))ıyı sanslar:)))))
[/b][/quote]

saol hocam. walla bu makina umarım kısa zamande witrine çıkar.

RockFord Fosgate

Üye
ewet gayet guzel bır telefon d500+hAFIZA katı guzel bı kombınasyon ucuz bı fıyattan cıkarsa satabılır&#33;&#33;&#33;

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
2005 Nisan ay&#305;n&#305;n ba&#351;lar&#305;nda piyasaya ç&#305;kt&#305; D510.

1.3 Mp kamera, 1280x1024 pixels, video, flash.
MP3/MP4/AAC player
MicroSD haf&#305;za kart&#305; deste&#287;i... Benim bildi&#287;im baz&#305; özellikleri. Tip olarak ho&#351; fakat çok da güzel de&#287;il. Özellik ve tip bak&#305;m&#305;ndan günümüz telefon piyasas&#305;nda normal bir telefon.

barabelli

barabelli

Üye
arastır belkı bır sey bulursun

Gokhan43

Gokhan43

Üye
D500 daha güzel duruyor + D600 varken

amedian

amedian

Üye
chavrash foto için tesekkur hakkatten guzel yapmışar uygun fiyatla kesin tutar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yaw telefon eski daha neden tutar falan diyosunuz anlamadım

serqahn

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu telefon şu an türkiyede bulunuomu acep? ya da ne zaman giriş yapacak ki? yaw biraz klasik bi tel ama bana güzel gbi göründü. hafıza kartı + d500 e benzer bi görünüm . bence yılan gbi tel

Dark saga

Dark saga

Üye
ben samsunglarabi türlü alısamadım bence karmasık biras kullanımı ayrıca bence özelliklerine göre pahalı teller

RockFord Fosgate

Üye
tam tersı ucuz samsunglar d600 750 mılyon daha ne olsun????

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(serqahn &#064; Jan 26 2006, 10&#58;55 PM) [post=264447]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yaw bu telefon şu an türkiyede bulunuomu acep? ya da ne zaman giriş yapacak ki? yaw biraz klasik bi tel ama bana güzel gbi göründü. hafıza kartı + d500 e benzer bi görünüm . bence yılan gbi tel
[/b][/quote]

2005 baharında piyasaya sürüldü bu telefon. Türkiye&#39;de şimdi varmıdır bilemem, varsa da 500 YTL civarı bir ücreti vardır, fazla olmaz.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
canlı tel benzio piyasaya yayılsında bakalım nasıl bişi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende yeni bi cihaz sanmıştım..

bjknemesis

Üye
bence d500 den farkı yoktur 1-2 kaç degişiklik o kadar bence d600 iş yapar

speedness

speedness

Üye
Resmi göremiyorum bu D510 bi resmini veya teknik özelliklerini olan bir link varsa göndere bilirmisinz iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...