Cydia Açılmıyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

canbaba123

canbaba123

Üye
    Konu Sahibi
Cydia Açılmıyor!!
( kullandığım versiyon 3.1.2 ) Öncelerde problem yokdu normal olarak kullanıyordum ama şimdi bir tema bakıyim diye Cydia yı açdım ve Loading data yazıyor sonra ve işlem bittikden sonra kapanıyor.Lütfen yardım edebilirmisiniz?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Birde ekstradan sorum olucak update etsem 4.0.1 update oluyor ama ben 3.1.3 yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim teşekkürler.( 3.1.3 ün setup'ını indirdim )( kullandığım versiyon 3.1.2 )

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet bendede aynı sorun vardı 3.4 gundur sorun devam ediyordu bugun itibarı ile sorun çözuldu gibi

canbaba123

canbaba123

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yalnız bu sorun bende 3 ay dır var ve bir ilerleme söz konusu değil.

nebukadnezar

Üye
evet bu sorun bendede var.Cydia yı kaldıramamak biraz saçma olmuş bence bu jailbreak olayında.

--------------- Ekleme ---------------

bazı forumlarda bu sorunun bigboss reposundan kaynaklandıgını yazmışlar.eğer o repoyu kaldırırsan sorun kalmadıgını yazmışlar.ben henüz deneyemedim.mobileterminal den rm /var/lib/apt/lists/apt.bigboss* bunu girmek gerekiyormus.eger terminal veya ssh yok ise iphone browser, i-funbox gibi browser ları kullanarak /var/lib/apt/lists/ dizinine girn ve içindeki apt.bigboss dosyalarını silin.Sorun ortadan kalkar diye yazmışlar.

Üst Alt