Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yav bu ne saçma sapan bir hata giriş yaptım 3-5 app indirdim şimdi bu hatayı veriyor sürekli. Üstüne bir kez daha gapps kurdum gene aynı

delimatkap

delimatkap

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4
ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Yav bu ne saçma sapan bir hata giriş yaptım 3-5 app indirdim şimdi bu hatayı veriyor sürekli. Üstüne bir kez daha gapps kurdum gene aynı

konuya yeni gapps eklendi onu deneyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: omerboz54 ve B.A.R.O.N
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Aga xposed yükleyemiyorum ya. Kullanmam için bir zip flashlamam lazım flaslarken aborted hatası alıyom satatus 1 hatası
Bi de swap kesin çalışıyo mu ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Aga xposed yükleyemiyorum ya. Kullanmam için bir zip flashlamam lazım flaslarken aborted hatası alıyom satatus 1 hatası
Bi de swap kesin çalışıyo mu ?
Bu romda swap calısyo xposed cm11 de calısyo ama bu romda hic denemedim

omerboz54

omerboz54

Üye
Çalışmıo

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncellendi

delimatkap

delimatkap

Üye

5.1.1 attım gayet iyi ilk defa bu kadar iyi sonuç aldım :D Bu arada CM11 4.4.4'te iken telefon 1-2 kere kilitlendi sinirlendim yere vurdum ekran dağıldı :D Ama helal olsun hala çatır çatır çalışıyor Note 3'ten daha sağlam telefon her türlü iddasına girerim :D

Arkadaşlar deneyecek varsa gerçekten adamlar bu sefer iyi iş çıkarmış mükemmel optimize olmuş.

Bu arada konuyu hangi ara güncelledin ? Ben güncelleme tarattım ama bulamadı ?

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Zengin alışkanlıkları :ehe

• Beğen
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
0508 guncellemesinde arama sirasinda ekran kapaniyor tek hata bu antutu 13470
Aga vpn ayarı yapamıyom system - lib - modules icine giriyom autoload diye bi klasör yok autoload diye bir dosya var ?

• Beğen
Tepkiler: hamza BoZaN
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Merhaba Acenuther kernelinin linki kirik lutfen yenilermisiniz birde cm 12.1 alpha kullabiyorum selinuxu devre dışı nasil kernel flashlamayiliyim lutfen bir yardimci olsaniz birde vpn sorunu var kullanacagim kernel vpn yi acarsa sevinirim :)
Aga vpn ayarı yapamıyom system - lib - modules icine giriyom autoload diye bi klasör yok autoload diye bir dosya var ?
Sahi bende cm 12.1 alpha kullaniyorum fakat vpn calismiyor sen biliyormusun nasil yapariz?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Acenuther kernelinin linki kirik lutfen yenilermisiniz birde cm 12.1 alpha kullabiyorum selinuxu devre dışı nasil kernel flashlamayiliyim lutfen bir yardimci olsaniz birde vpn sorunu var kullanacagim kernel vpn yi acarsa sevinirim :)

Sahi bende cm 12.1 alpha kullaniyorum fakat vpn calismiyor sen biliyormusun nasil yapariz?
Ace nuther kernel linki saglam puffin ile gir sayfa acılır

System lib modules icine autoload diye bi klasor olustur ve icine tun.ko dosyasını kopyala vpn sorunu cozulur

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Ace nuther kernel linki saglam puffin ile gir sayfa acılır

System lib modules icine autoload diye bi klasor olustur ve icine tun.ko dosyasını kopyala vpn sorunu cozulur
Peki o ace nuther brick felan olmaz dmi alpha kullaniyorum cm 12.1 alpha brick felan olurmu? Selinux devre disi yaziyor.
ByBlacK4 cevap?

Son düzenleme:
NeoOSMANLICI

NeoOSMANLICI

Üye
hala kapalıyken şarj etmiyomu ya

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi