Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Son guncellemedeki buglar
1 - Herhangi bir kamera programı hala video çekemiyor..(konudakini denemedim)
2 - Vpn çalışmıyor(konudaki ayarı yapmazsak)
3- Konuşma sırasında ses ahizeden kısık geliyor ( hoparlör veya kulaklıkla konusmak iyi bir çözüm şuan)
Ayrıca ben , kapalıyken telefonu şarj edebiliyom..
Peki o ace nuther brick felan olmaz dmi alpha kullaniyorum cm 12.1 alpha brick felan olurmu? Selinux devre disi yaziyor.
ByBlacK4 cevap?
Ben o kerneli flashladım telefon 10 dk loader ekranında kaldı sonra romu tekrar kurmak zorunda kaldım (konudaki son guncel romda oldu bu )
Bi de aga swap flaslarnirken installation aborted hatası veriyor. Onu nasıl düzeltebilirim ?

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Son guncellemedeki buglar
1 - Herhangi bir kamera programı hala video çekemiyor..(konudakini denemedim)
2 - Vpn çalışmıyor(konudaki ayarı yapmazsak) aga ben o kerneli son surumde flashladim dorunsuz calisti fakat eski surumunu flasladim. Bendede bekledim acilmadi vende tekrar romu kurdum.
3- Konuşma sırasında ses ahizeden kısık geliyor ( hoparlör veya kulaklıkla konusmak iyi bir çözüm şuan)
Ayrıca ben , kapalıyken telefonu şarj edebiliyom..

Ben o kerneli flashladım telefon 10 dk loader ekranında kaldı sonra romu tekrar kurmak zorunda kaldım (konudaki son guncel romda oldu bu )
Bi de aga swap flaslarnirken installation aborted hatası veriyor. Onu nasıl düzeltebilirim ?
Eger instalation aborted diosa yeniden baslat cihazi ve ardindan recovery moda al wipe cache yap wipe dalwik cache ve ardindan o swapi flasla hata almassin boyle dene ben flasladigimda sorunsuzdu hepsinde denedim hatta :)
O konuda pek bi bilgim yok
Mahdi rom bu forumda paylasildimi zahmet olmassa paylasildiysa link verebilirmisin?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Eger instalation aborted diosa yeniden baslat cihazi ve ardindan recovery moda al wipe cache yap wipe dalwik cache ve ardindan o swapi flasla hata almassin boyle dene ben flasladigimda sorunsuzdu hepsinde denedim hatta :)

Mahdi rom bu forumda paylasildimi zahmet olmassa paylasildiysa link verebilirmisin?
Ben paylasılmadı diye biliyorum ama xda da var

• Beğen
Tepkiler: hamza BoZaN
omerboz54

omerboz54

Üye
Hala roma güncelleme gelmedimi

delimatkap

delimatkap

Üye
Galaxy Ace 2 artık bıraktım rom ata ata bir şey oldu zaten daha önceden de kaç kez yere düştü duvarlara fırlatıldı 2-3 gün önce ekranı kırıldı ama sağlam yapmışlar bu kadar şeye rağmen sorunsuz çalışıyordu ama kitkat romların hepsinde telefonda kilitlenme oluyordu bende nedenini anlamıyordum şuan yeni bir telefon aldım süper iyi çok memnunum size tavsiyem bırakın galaxy ace 2 yi :close_tema:

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Galaxy Ace 2 artık bıraktım rom ata ata bir şey oldu zaten daha önceden de kaç kez yere düştü duvarlara fırlatıldı 2-3 gün önce ekranı kırıldı ama sağlam yapmışlar bu kadar şeye rağmen sorunsuz çalışıyordu ama kitkat romların hepsinde telefonda kilitlenme oluyordu bende nedenini anlamıyordum şuan yeni bir telefon aldım süper iyi çok memnunum size tavsiyem bırakın galaxy ace 2 yi :close_tema:
Ne aldın aga Hayırlı olsun..

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Para olsa biz zaten s6 alacagiz .d

omerboz54

omerboz54

Üye
Kardes o kadar yukserde gozum yok ne cok iyi ne cok kotu orta seviye s3 neo aldim 800 tl ye

s3 neo aldim kardesim eyvallah saol Allah sizede nasib etsin Insallah
İNŞALLAH RABBİM NASİB EDER Bİ DUA OKUYALIM BEYLER

• Beğen
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Kardes o kadar yukserde gozum yok ne cok iyi ne cok kotu orta seviye s3 neo aldim 800 tl ye

s3 neo aldim kardesim eyvallah saol Allah sizede nasib etsin Insallah
Amin insallah bizde alacagiz bir gun abim askere gitsin onunda s3 u var bana kalicak ins.. :)

delimatkap

delimatkap

Üye
Hayirlisi diyelim arkadaslar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Aynen hayırlısı....
Beyler lolipopu hiç beğenmedim çoğu uygulama hala optimize edilmemiş... En iyisi kitkat

• Beğen
omerboz54

omerboz54

Üye
Millet üşeniyi

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Aynen cm cok p** lik yapiyor bi turlu stabil yapmadi su cm 12 yi cok usengecler :--

NeoOSMANLICI

NeoOSMANLICI

Üye
beyler sizin şuan kullandığınız romlardan bişeyler önerirmisiniz bana günlerdir araştırıom adam akıllı rom bulamadım

delimatkap

delimatkap

Üye
beyler sizin şuan kullandığınız romlardan bişeyler önerirmisiniz bana günlerdir araştırıom adam akıllı rom bulamadım

Kardes LiquidSmooth v3.2 cok iyi bence yukle telefonuna :)

Galaxy Ace 2 i8160 - [ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina - MaxiCep

Lollipop kuracak ardaslar kesinlikle kurmayin daha uygulamalar ile uyumlu degil uygulamalarda durduruldu hatasi alabiliyorsunuz ve bazen sacma sapan anlamsiz takilmalar olabiliyor.

ylmz11

Üye
Arkadaşlar son çıkan 05.17 romunu üç gündür kullanıyorum.Birkaç bişey paylaşmak istiyorum.Bana şuanda bazı eksikleri dışında gayet iyi geldi.Menülerde gezinirken lag yapmıyor , CM11 deki ekranın geç açılma sorunu yok yalnız biri aradığında 3-4 sn sonra geliyor ekran (sebebini bilen varsa paylaşırsa sevinirim) , bazı oyunları oynamayı denedim problem çıkarmadı , vpn olayını çözemedim , konuşma yaparken sorun yok sesi gayet normal bende , kendi stock kernelini kullanıyorum , onuda en yüksek 1000 mhz ye ayarladım , animasyon ölçeklerini de 0,5 olarak ayarladım . Şuan yağ gibi ancak ilerde yavaşlama olur mu bilmiyorum :) Parlaklık ayarı çalışmıyor , uygulamalarda sorun çıkarmıyor (önceden durup dururken atıyordu).Son olarak bende dahil bazı kişilerde google play store kimlik doğrulama sorunu çıkarıyodu.Şu son gelen gapps i yükledim fakat yine aynı hatayı verdi.Bende google play hizmetleri güncelleyip play store nin güncellemesini kaldırdım.Sonra kendi otomatik bidaha güncelleyince sorun ortadan kalktı.Bence sorun olanlar denesinler işe yarar belki.