Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahman58

Üye
facebook sorunu halettim ama romda sıkıntı var ekran sureklı yanıp sönürüyor....
acaba yanliş bır sey yaptım dedım. kaldırdım tekrar yükledim aynı sorun tekrar olunca kaldırdım yenı gunceleme gelene kadar bunu kullanmayacam. benden baska bu sorunu yasayan varmı

Son düzenleme:

hidryhme

Üye
abdurrahman nasıl çözdün bi anlat

geku

Üye
rom güncellenmiş beyler ..
rom güncellenmiş beyler ..

omerboz54

omerboz54

Üye
5.1.1 olmuşmu beyler

hidryhme

Üye
Omerboz54 zaten bi öncekindede vardı 5.1.1 bundada var

06furkan325

Üye
deneyen varmı bi cevap yaza bilirmi nası bug felan varmı

omerboz54

omerboz54

Üye
Sıkıntı ya ace 2 de romlarıda

geku

Üye
Aynen bende skldm gittim finansbankin turkcelle konuşturan kredisine basvurdum çıktı LG g2 32gb aldım aylık herşey dahil 50 lira

zencibitc

zencibitc

Üye
beyler saticaksaniz telefoncuya falan vermeyin sahibinden e verin ben 280 e sattim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim çizik ve soyulmalara kimse 280 Türk Lirası vermez :D

zencibitc

zencibitc

Üye
Arkadaşlar bu Lolipop 5.1 romunu kurdum ama birisiyle konuşurken hoparlör sesi kısık geliyor bu sesi artırabilir miyiz ?Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

shapew

Üye
Arkdaslar acil cevap verin lutfen 1 haftadir gapps bulamadim romi indirip kuruom mini gappsida indiriom burdan flasliorm rom guzel cm den ama google playa giremiom google hesabi yok gosderio bide bazen girsem bile kimlik dogrulma gerekli dio duzeltwmedm bi turlu yardmci olirmusunz cm 12.1 de de ayni sey oluyor . liquid smottu yukledim bu seferde sunuyla bi hata olustu dior yine olmior neden oluyor bu acil lazm
Onceki surumlerde hep oluordu bu 12.1 in gapps indami sorun var acaba .pc yede giremiorm telefondan indrip kuruorm suanda clash of clansda 1 haftadr gremiorm kafayi yicem

omerboz54

omerboz54

Üye
Arkdaslar acil cevap verin lutfen 1 haftadir gapps bulamadim romi indirip kuruom mini gappsida indiriom burdan flasliorm rom guzel cm den ama google playa giremiom google hesabi yok gosderio bide bazen girsem bile kimlik dogrulma gerekli dio duzeltwmedm bi turlu yardmci olirmusunz cm 12.1 de de ayni sey oluyor . liquid smottu yukledim bu seferde sunuyla bi hata olustu dior yine olmior neden oluyor bu acil lazm
Onceki surumlerde hep oluordu bu 12.1 in gapps indami sorun var acaba .pc yede giremiorm telefondan indrip kuruorm suanda clash of clansda 1 haftadr gremiorm kafayi yicem
Cm11 en iyisi kalan şuan boş
Arladaşlar şuan bana oyun için bir rom önerirmisiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tek kelimeyle uçuyor!!!!

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4