Yav bu ne saçma sapan bir hata giriş yaptım 3-5 app indirdim şimdi bu hatayı veriyor sürekli. Üstüne bir kez daha gapps kurdum gene aynı
Yav bu ne saçma sapan bir hata giriş yaptım 3-5 app indirdim şimdi bu hatayı veriyor sürekli. Üstüne bir kez daha gapps kurdum gene aynı
Bu romda swap calısyo xposed cm11 de calısyo ama bu romda hic denemedimAga xposed yükleyemiyorum ya. Kullanmam için bir zip flashlamam lazım flaslarken aborted hatası alıyom satatus 1 hatası
Bi de swap kesin çalışıyo mu ?
Konu guncellendi
Bu arada CM11 4.4.4'te iken telefon 1-2 kere kilitlendi sinirlendim yere vurdum ekran dağıldı
Ama helal olsun hala çatır çatır çalışıyor Note 3'ten daha sağlam telefon her türlü iddasına girerim

Sahi bende cm 12.1 alpha kullaniyorum fakat vpn calismiyor sen biliyormusun nasil yapariz?0508 guncellemesinde arama sirasinda ekran kapaniyor tek hata bu antutu 13470
Aga vpn ayarı yapamıyom system - lib - modules icine giriyom autoload diye bi klasör yok autoload diye bir dosya var ?
Ace nuther kernel linki saglam puffin ile gir sayfa acılırMerhaba Acenuther kernelinin linki kirik lutfen yenilermisiniz birde cm 12.1 alpha kullabiyorum selinuxu devre dışı nasil kernel flashlamayiliyim lutfen bir yardimci olsaniz birde vpn sorunu var kullanacagim kernel vpn yi acarsa sevinirim
Sahi bende cm 12.1 alpha kullaniyorum fakat vpn calismiyor sen biliyormusun nasil yapariz?
System lib modules icine autoload diye bi klasor olustur ve icine tun.ko dosyasını kopyala vpn sorunu cozulur0508 guncellemesinde arama sirasinda ekran kapaniyor tek hata bu antutu 13470
Aga vpn ayarı yapamıyom system - lib - modules icine giriyom autoload diye bi klasör yok autoload diye bir dosya var ?
Peki o ace nuther brick felan olmaz dmi alpha kullaniyorum cm 12.1 alpha brick felan olurmu? Selinux devre disi yaziyor.Ace nuther kernel linki saglam puffin ile gir sayfa acılır
System lib modules icine autoload diye bi klasor olustur ve icine tun.ko dosyasını kopyala vpn sorunu cozulur
hala kapalıyken şarj etmiyomu ya
Hayir ama sarja taktiginda cihaz aciliyo oyle ediyorhala kapalıyken şarj etmiyomu ya
Ace nuther bu romla uyumlu denemeni tavsiye ederimPeki o ace nuther brick felan olmaz dmi alpha kullaniyorum cm 12.1 alpha brick felan olurmu? Selinux devre disi yaziyor.
ByBlacK4 cevap?
Peki bu romun stabili bug u olmayan cm 12 ne zaman cikar biliyormusunuz??Ace nuther bu romla uyumlu denemeni tavsiye ederim
Su an kesin bi bilgi yok maalesefPeki bu romun stabili bug u olmayan cm 12 ne zaman cikar biliyormusunuz??

Tmm sey bu vpn sorununu hallettim openvpn ye baglaniyor sey bu baglandiginda kacak internete felan girer deilmi?Su an kesin bi bilgi yok maalesef![]()
O konuda pek bi bilgim yokTmm sey bu vpn sorununu hallettim openvpn ye baglaniyor sey bu baglandiginda kacak internete felan girer deilmi?