Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Galiba bugün cm12 gelebilir novadan

The Nyks

Üye
Galiba bugün cm12 gelebilir novadan
Gelse Bugün 4 Tane Rom Yükledim Bi 5.0.2 Bi 4.3.1 Tel Kafayı Yiyecek Bu Gidişle
Bide Google Play Storede Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatası Veriyor Real Racing 3 ü yükleyemedim nettende araştırmadım :P
Sinir Oldum :\

likit sımaştan buna geçebilirmiyim

Tepkiler: The Shadow
Aga konuyu güncelle demiyom zaten yorum atarsın.
Beklenen rom paylaşıldığında atarsın , sağlam gapps bide nova thor yeter [emoji56] [emoji56]
Her iki tarafa da atarım yav tamam haberim olursa
Build.proptan model numarasını GT-I9300 falan yap görürsün muhtemelen
likit sımaştan buna geçebilirmiyim
Elbette Recoveryden full wipe yap kur geç

Tepkiler: Mr.FSK, The Nyks ve hanifi160

The Nyks

Üye
Benim Kuzen 4.1.2 Den Yükledi Telefon Kendi Kendine Reset Atıp Durdu Açılmadı Açılırken Recoverye Atıp Durdu

Benim Kuzen 4.1.2 Den Yükledi Telefon Kendi Kendine Reset Atıp Durdu Açılmadı Açılırken Recoverye Atıp Durdu
4.1.2 den direk yükleyemezsin çünkü. Kurabilmen için cwm 6.0.4.4+ bi recovery lazım. Stock romda çalışan en yüksek cwm 6.0.2.8.

Tepkiler: Mr.FSK
Az önce yazmıştın da unuttum nedense Al sana 6.0.4.8. Stock romda çalışmaz yalnız. Sadece 4.4+ romlarda çalışır. Bi de bazı 4.3.x romlarda çalışıyor

baktim sürüme 6.0.5.0 yazıo olurmu

vaterfa

Üye
@Mr.FSK ben cm11 de nova settingsten yaptim arastirmadigim icin bilemedim

Tepkiler: Mr.FSK

ortak42

Üye
Az önce s3 mini'ye kamerası ve gps'si düzeltilmiş güncelleme yayımladı novafusion...bizede bugun gelir gibi

Tepkiler: hanifi160
Beyler facede cakma bi aog da bi cocuga verdim bu lolipopu mesaj atti bana hafiza yer degistirmeyi yaptim diye simdi mesaj attim nasil yaptin diye mesaj bekliyorum

Tepkiler: ortak42 ve hanifi160
Beyler adamin telefonu kirilmismi bozulmusmu nolmus novafusionun ana sayfasina gelin kocaman ace 2 needed yazmis aciklamasinin turkcesindede biri bana ace 2 sini satsin diyo rom hazirda denemelik telefonu yok
Evet odinle dosyalari yerlestirip atabilirsin

Mr.FSK

Üye
4.1.2 den direk yükleyemezsin çünkü. Kurabilmen için cwm 6.0.4.4+ bi recovery lazım. Stock romda çalışan en yüksek cwm 6.0.2.8.
Aga bende şuan TWRP yüklü cwm yok 4.1.2 deyim oc kernel kurulu ben nasıl yüklicem benim şuanki sürümde açılır mı cwm 6.0.4.4+ ?

Bu arada ne iş pacman yapmışsın fotoyu

Aga bende şuan TWRP yüklü cwm yok 4.1.2 deyim oc kernel kurulu ben nasıl yüklicem benim şuanki sürümde açılır mı cwm 6.0.4.4+ ?

Bu arada ne iş pacman yapmışsın fotoyu
Twrp ile kurulur büyük ihtimalle. Pacman kurdum

ortak42

Üye
Arkadaşlar viper4android fx nasıl çalistirabilirim 5.0.2 de?

Edit:çalıştı 4.4 versiyonunu yükledim çalıştı

Son düzenleme: