Galaxy Ace 2 i8160 CyanogenMod12!-12.1!Lollipop5.0.2-5.1

Sponsorlu Bağlantılar

Orjnlprofl.Ozy

Üye
eski sürüm cwm 6.0.4.3 sürümü yüklesem olurmu yoksa bıraz daha eskı olması lazımmı

geku

Üye
karrdesim az önce alpha romunu sildim cm 11 kurdum cm12 nin philiz torchunda new instal rom yapıp cm herhangi romunu yukle sorunsuz

Orjnlprofl.Ozy

Üye
karrdesim az önce alpha romunu sildim cm 11 kurdum cm12 nin philiz torchunda new instal rom yapıp cm herhangi romunu yukle sorunsuz
ne yuklersem yuklıyım bu (EKRAN görüntüsü: ) ile karşılaşıyorum

omerboz54

omerboz54

Üye
ne yuklersem yuklıyım bu (EKRAN görüntüsü: ) ile karşılaşıyorum
Sen cwm 6.0.4.5 versiyonunu kullan yada twrp kullan odaha iyi o zaman aynı hatayı almazsın

ceennggiizz

Üye
arkadaşlar ben bu işlerde acemiyim telefonumda 4,1,2 var resmi güncellemeden ama çok kasıyor bu dediğiniz romu nasıl yüklerim daha detaylı hatta mümkünse resimli anlatabilirmisiniz birde orada çok fazla indirme linki var hangisini indirip kurmam lazım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

omerboz54

omerboz54

Üye
arkadaşlar ben bu işlerde acemiyim telefonumda 4,1,2 var resmi güncellemeden ama çok kasıyor bu dediğiniz romu nasıl yüklerim daha detaylı hatta mümkünse resimli anlatabilirmisiniz birde orada çok fazla indirme linki var hangisini indirip kurmam lazım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Bu romu yükleme cm11 yükle vu hala bug dolu

ceennggiizz

Üye
Bu romu yükleme cm11 yükle vu hala bug dolu
bug ne bilmiyorum ama yükledim romu çalışması gayet güzel arama yapmadım hiç hat takmadım diğer telefonu kullandığım için yalnız uygulamarı hafıza kartına taşınmıyor

vaterfa

vaterfa

Üye
kurdum cm kaynaklari guncellenmis acilis ekrani degismis tema ozelligi gelmis, merak eden olursa clash of clans aciliyor ve xposed calisiyor

omerboz54

omerboz54

Üye
kurdum cm kaynaklari guncellenmis acilis ekrani degismis tema ozelligi gelmis, merak eden olursa clash of clans aciliyor ve xposed calisiyor
Hala sorunlu arada donma ve azda olsa kasma hala var bence hala cm11 yüklü durmalı 2-3 güncelleme sonra anca adam olur bu rom

vaterfa

vaterfa

Üye
aslinda kullanilabilir ben bi eksigini gormedim ama neden cm 11 e dondum hatirlamiyorum ya bi de bi paket kurdum hafiza sorununuda cozdum

omerboz54

omerboz54

Üye
Hala ses yok novadan

vaterfa

vaterfa

Üye
cwm reparted diye bi eklenti var onu kurdum ama onun degistirilmis halini istersen link atabilirim

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
vaterfa

vaterfa

Üye

[Guide] CWM ReParted konu bu indirme linkide bu
kurulumda soyle
swap yapmadan kullaniyorsan dahili hafizayi bilgisayrina yedek al cunku dahili hafizaya format atmak gerekecek sonra da
cwm backup al
zipi kur
sonra format data, format cache, sonra hafiza kartini cikarip format sdcard cikanlardan vfati secip formatla sonra yedegini geri kur

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi

[Guide] CWM ReParted konu bu indirme linkide bu
kurulumda soyle
swap yapmadan kullaniyorsan dahili hafizayi bilgisayrina yedek al cunku dahili hafizaya format atmak gerekecek sonra da
cwm backup al
zipi kur
sonra format data, format cache, sonra hafiza kartini cikarip format sdcard cikanlardan vfati secip formatla sonra yedegini geri kur
Stock rom falan kurarken sorun cıkarırmı?

vaterfa

vaterfa

Üye
bumu yaptiktan sonra stock kurarsan sorun olmaz ama stok romun uzerine bunu kurarsan sorun cikarir