ByBlaCk4
Üye
Bilmiyom suan cm11 deyim su an en stabil rom cm11. vpn calısmıyor cm12 de bu yuzden cm11 daha iyiKapalı şarj oluyormu stabillk nasıl ?
Bilmiyom suan cm11 deyim su an en stabil rom cm11. vpn calısmıyor cm12 de bu yuzden cm11 daha iyiKapalı şarj oluyormu stabillk nasıl ?
İyimi kapanma sorunu gitmişmi performans iyilesmismiBen denedim tema secici eklenmis ve kernel olarak chrono kernel kullanılmıs
İyimi uygulama kapanma sorunu düzelmişmi performnas nasılBen denedim tema secici eklenmis ve kernel olarak chrono kernel kullanılmıs
Uygulama kapanma sorunu yok ve chrono kernel kullanıldığı icin performans daha iyi ancak ben internete okulda girmek icin vpn kullanıyorum ve vpn çalısmıyor bu yuzden cm11 deyim cm12 de bu hata giderse kullanmayı dusuncem eger vpn ile ilgili bir sorunun yoksa kullanİyimi kapanma sorunu gitmişmi performans iyilesmismi
İyimi uygulama kapanma sorunu düzelmişmi performnas nasıl
Oyun performansı nasıUygulama kapanma sorunu yok ve chrono kernel kullanıldığı icin performans daha iyi ancak ben internete okulda girmek icin vpn kullanıyorum ve vpn çalısmıyor bu yuzden cm11 deyim cm12 de bu hata giderse kullanmayı dusuncem eger vpn ile ilgili bir sorunun yoksa kullan
Pek oyun test edemedim ama rom oncekine gore cok cok daha stabil geldi banaOyun performansı nası
O zaman tammdır indiriyorum gapps link atsana ama slim gapp olsun lütfenPek oyun test edemedim ama rom oncekine gore cok cok daha stabil geldi bana
Konudakinden indiremiyomO zaman tammdır indiriyorum gapps link atsana ama slim gapp olsun lütfen
Konuda en alta yeni gapps ekledim bas indirO zaman tammdır indiriyorum gapps link atsana ama slim gapp olsun lütfen
Konudakinden indiremiyom
Biliyom o uygulamayıSaol şimdi indiriyom bendr sana iyilik yapacam yükledikden sonra
Bütün uygulamaları indirten google play apksı var elimde

Yok direk google playin kendisi sadece bayabi editlenmiş her telefonu note 4 olarak görüyoBiliyom o uygulamayı![]()

Yok direk google playin kendisi sadece bayabi editlenmiş her telefonu note 4 olarak görüyo![]()
![]()
İyimisYok direk google playin kendisi sadece bayabi editlenmiş her telefonu note 4 olarak görüyo![]()
![]()

Eyw.Yüklemeyi yapayım atarım link
TmmŞuan yüklemeye alıyom bb gelince atarım link
Amin Cümlemizearkadaşlar ben s3 aldım Allah daha iyisini sizlere versin..soracağınız bir şeyler olursa pm atabilirsiniz.

Denemedimkapali sarj oluyormu