ByBlaCk4
Üye
Stock rom yukle sonra istedigin romu yukleşu Alpha rom telefonda kaldı baska rom yukleyemıyorum defalarca yenı romlar denedım hıc bırı olmuyor yardımcı olabılırmısınız
Stock rom yukle sonra istedigin romu yukleşu Alpha rom telefonda kaldı baska rom yukleyemıyorum defalarca yenı romlar denedım hıc bırı olmuyor yardımcı olabılırmısınız
Olması lazımeski sürüm cwm 6.0.4.3 sürümü yüklesem olurmu yoksa bıraz daha eskı olması lazımmı
cwm 6.0.1.1 ve 6.0.4.3 sürümleri denedim olmuyor yukleme sırasında ınstall failed hatası verıyoOlması lazım
ne yuklersem yuklıyım bu (EKRAN görüntüsü:karrdesim az önce alpha romunu sildim cm 11 kurdum cm12 nin philiz torchunda new instal rom yapıp cm herhangi romunu yukle sorunsuz
Sen cwm 6.0.4.5 versiyonunu kullan yada twrp kullan odaha iyi o zaman aynı hatayı almazsınne yuklersem yuklıyım bu (EKRAN görüntüsü:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) ile karşılaşıyorum
Bu romu yükleme cm11 yükle vu hala bug doluarkadaşlar ben bu işlerde acemiyim telefonumda 4,1,2 var resmi güncellemeden ama çok kasıyor bu dediğiniz romu nasıl yüklerim daha detaylı hatta mümkünse resimli anlatabilirmisiniz birde orada çok fazla indirme linki var hangisini indirip kurmam lazım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
bug ne bilmiyorum ama yükledim romu çalışması gayet güzel arama yapmadım hiç hat takmadım diğer telefonu kullandığım için yalnız uygulamarı hafıza kartına taşınmıyorBu romu yükleme cm11 yükle vu hala bug dolu
Hala sorunlu arada donma ve azda olsa kasma hala var bence hala cm11 yüklü durmalı 2-3 güncelleme sonra anca adam olur bu romkurdum cm kaynaklari guncellenmis acilis ekrani degismis tema ozelligi gelmis, merak eden olursa clash of clans aciliyor ve xposed calisiyor
Ne kurdun broaslinda kullanilabilir ben bi eksigini gormedim ama neden cm 11 e dondum hatirlamiyorum ya bi de bi paket kurdum hafiza sorununuda cozdum
Linki ve bu eklentiyi buldugun sayfayı atabilirsen sevinirimcwm reparted diye bi eklenti var onu kurdum ama onun degistirilmis halini istersen link atabilirim
Stock rom falan kurarken sorun cıkarırmı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[Guide] CWM ReParted konu bu indirme linkide buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulumda soyle
swap yapmadan kullaniyorsan dahili hafizayi bilgisayrina yedek al cunku dahili hafizaya format atmak gerekecek sonra da
cwm backup al
zipi kur
sonra format data, format cache, sonra hafiza kartini cikarip format sdcard cikanlardan vfati secip formatla sonra yedegini geri kur