Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
S2 gelsin hemen cm10 deneyeceğim Madness dosyalar hazır
- - - Eklendi - - -
Cihaz 1-2 güne geliyormu bu arada
Ben paranoidandroid cm10hybrid kullanıyorum
Memnunum yazardın bir şikayetini duymadımbende böyle bir konu açsam ne yazardım acaba
Video çekimi için lg camera pro kullanabilirsiniz ben orjinal romda bile program kullanıyordum
ben zaten çok nadir video çekerim. Çekerden lg camera kullanıyorum. Daha çok fotoğraf çekerim fotoğraf çekimi içinde Hdr camera+ kullanıyorum
Fixlendi onu kullanıyordum. İzlerken sorun oluyor
bende böyle bir konu açsam ne yazardım acaba
kardeş sendeki cm10 dan ekran görüntüsü paylaşırmısın...eğer beğenirsem bnde yüklücemde cm9 hiç güzel değil furkanın dediği gibi denedim.Ben cm10u beğendim şuan sadece f.u.l.l hd video izlemede hata var
Samsung'u yerden yere vururdum herhaldeMemnunum yazardın bir şikayetini duymadım
O konuda haklısın
Samsung'u yerden yere vururdum herhalde
Şarj konusunda iyi omega rom kadar iyi olmasa da. Fakat performansı mükemmel. Çok stabil olmuş eksikleri var tabiki çünkü daha alpha. Dediğim gibi cm10 ile alakalı olmayabilir çünkü paranoid rom kurulu. CM10 kullanıyorBu romdan memnunmusun ? Sarj - performans bakimindan birkac sey yazabilirmisin benim icin ?
Ben cm10u beğendim şuan sadece f.u.l.l hd video izlemede hata var
Video çekimi için lg camera pro kullanabilirsiniz ben orjinal romda bile program kullanıyordum
sağlık olsun adaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?