CyanogenMod 9 Huawei U8160 Son sürüm: 20120528 [v0.5]

Sponsorlu Bağlantılar

docmd5tr

docmd5tr

Üye
    Konu Sahibi
=cm9
=store

yanlız bir kaç kişi kurulum yapıp denemeden kurmayın derim ben yine de daha fazla incelemek isteyen ve değişenleri görmek için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirler. Selametle.

• Beğen
Tepkiler: xxlargexx55

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: docmd5tr
docmd5tr

docmd5tr

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar çok istekle yükledim ama ne yazık ki bir çok sorun halledilmiş olsa da hız konusunda sorunlu, bazı durumlarda ekranda titreme oluyor, kamera ilk etapta açılıyor ama çekim yapmak isterseniz denklanjörü yok biraz uğraşınca eski hatayı yani kameraya bağlanılılamıyor hatasını veriyor. Yani daha yol var hatalar halledilmemiş ama cm 7, cm7.2 rc, smartlucky2.5, smartlucky 3.0 cm9, gravity360 derken benim telin beyni sulandı valla. Kısacası cm9 geçmek için daha zaman var.

gokhanbilgin

Üye
Cm 7.2 den vazgeçme napcan android 4 ü 3.7 bile fazla bu tellere :D 7.2 inin son sürümü baya bi harkia ben nemus launcher ile birlikte kukllanıyorum gelen launcheri root uninstaller ile kaldırıyorum işlemcinin üst frenkansını 691 ile kullanıp profilide ondemand yapıyorum telefon fena işliyor :D ama bol mesajlaşanlar telefonla konuşanlar bunu yapmasın 6 saat sonra şarj 0 lanır :D gps müthiş bi derecede hızlı çalışıyor. Açık bi yer görsün 10 uydu bulmadan rahat edemiyor. Wifi sorunsuz ve iyi çekiyor. Kamera 3 den 2 ye indirilmiş iyide yapılmış görüntü kalitesi bozuluyırdu fm radyo sorunsuz çalışıyor. En önemlisi ses sorunu çözülmüş artık son seste bozulmadan müzik dinleyebiliyoruz. Ama zil sesi sonda olduğunda biri sizi aradığında bu olay bozuluyor ses bozulmaya başlıyor. Bunuda şöyle çözdüm telefonu her açtığımızda kuılaklığını takıp herhangibir telefonlar arayalım çalarken kulaklığı çakarınca ses normale dönüyor. ama 1 gün sonra tine bozuluyr nedenini bende anlamadım. Bu arada reset atma çökme gibi sorunlar bitmiş

xxlargexx55

Üye
Sorunsuz Çalışıyor

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
kardeş yeni bir sürüm cıktı sorunlar büyük ölçüde giderek hız bayağı stabil hala geldi , gelecek surumlerde cm7 deki gibi rahat kullanacağımıza inanıyorum :)

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Bugün Bir Arkadaşın Telefonuna Yükledim Hiç Bir Ses Formatını Çalmıyor Sistem Sesleride Dahil Yükleyen Diğer Arkadaşlar Sizdede Varmı Bu Problem ?

Üst Alt