Galaxy S3 i9300 Cyanogenmod 12 Android 5.0.2 Unoffical i9300 [Weekly 10.0] [2015-04-01]

Sponsorlu Bağlantılar

jongass

Üye
romda soyle bi dengesizlik var acinca 20-30 dakika berbat calisiyor bazen gereksiz hizli bazen yavas sonra sabit seri calisiyor. kapa ac yapinca yine ayni durum. o yuzden cok kapatmiyorum
Evet bana asiri yavas geldi sarji somurmesi cabasi. Bazen sirf görünüm ve performans icin yukluyorum fakat 1 hafta kullanmadan donmalar kasmalar basliyor soguyorum cyanogenmod ne değişik rom

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim suan icin donma kasma sikintim yok. dedigim gibi acinca bi sure dengesiz calisiyor ve ciktigindan beri kullaniyorum rahatim bu romda

42emre

42emre

Üye
ya ben bu romda ekran resmi kaydetmeyi bulamadım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ses kisma ve kilit tusu. yada ses acma unuttum el aliskanligi var sadece

• Beğen
Tepkiler: 42emre
Musti190738

Musti190738

Üye
beyler weekly 9 nasıl akıcılık stabillik batarya vs

jongass

Üye
Weekly 8 daha iyiydi sanki akicilik konusunda. Ve kardeşim batarya istiyorsan malesef aradigin rom bu degil cunku kernel flashlarsan su gibi akiyor. Orjinal kerneliyle bir nebze daha iyi ama governor dan kaynakli kasilmalar var yine de tatmin olmak icin yukleyip deneyin derim

42emre

42emre

Üye
ya her zaman boyle oluyo. netten film indirdim boyutu 400 kusur mb. ama acmiyor. aslinda aciyodu ismini degistirdim simdi hic acilmiyor :( sirf bunun yuzunden stock roma donmek istemiyorum lutfen yarfim

jongass

Üye
Indirdiginiz dosyanin uzantısı buyuk ihtimal .mp4 veya .flv dir degistirip mx player ile acmayi deneyiniz

Musti190738

Musti190738

Üye
yükledim telefon açıldı habire program isimleri yazıyor ve durduruldu diyor ve hiç gitmiyor dil seçimi ekranında

-Oruc

-Oruc

Üye
alpha sürümü çııkmış :D

42emre

42emre

Üye
ya ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bi sıkıntı yok ama nedense yeni fark ettim uygulama içi satın alımlar yapamıyorum lütfen yardım :(

hhararli

hhararli

Üye
burak reis ben blakotanın 4.4.4 kulannıyorum senin tercihin hangisi sence bumu yoksa blekota mı bide bu romda güncelleme falan oluyor mu olursada nasıl oluyor

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
burak reis ben blakotanın 4.4.4 kulannıyorum senin tercihin hangisi sence bumu yoksa blekota mı bide bu romda güncelleme falan oluyor mu olursada nasıl oluyor
Bana göre blekota 4.4.4 daha iyi rom
Otadan güncelleme olmuyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: hhararli

blackbird67

Üye
Alternatif bi siteye upload edebilirmisiniz... O siteden indirme yapamıyorum