Galaxy S4 Mini İ9190 Cyanogenmod 11 Installation aborted sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 11 Installation aborted sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
Arkadaşlar merhaba, birçok kez cyanogen mod'un güncel sürümünü indirip kurmayı denedim ama hep başarısız oldum. sd card'tan zip i kurmaya çalıştığımda açılamıyor sorunu yaşıyorum. Ardından telefon açılıyor ve sisteme erişim sağlanmaya çalışıldı ve engellendi gibisinden birşey diyor. Sanırsam samsung bir önlem almış illegal rom kuramıyoruz.
Cyanogen mod'un güncel sürümünü kullanan arkadaşalr varsa bana ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi nasıl yapabileceğimi? Gapps filan gerekiyormuş sanırsam onun linkini de verebilirseniz sevinirim.

Haci ilk basta knox muydu neydi onun kilidi var galiba adini tam hatirlamiyorum yanlis olabilir ama samsunguj yeni cihazlarinda kullandigi bir kilit sistemi internette arastir sen bulursun biseyler yada daha bilgili biri yardimci olsun sana

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Bilgili bir arkadaşı bekliyoruz şu anda

kendi cihazımda yaptıklarımı aynen aktarıyorum Öncelikle cihazında hiçbir şekilde başka bir paket kurulu olmamalı yani saf samsung bulunmalı ilk günkü gibi eğer değilse öncelikle linkinden orjinal romu odin yardımı ile yükleyelim daha sonra [ROOT] Galaxy S4 Mini I9190 - 4.4.2 Kitkat ROOT + Recovery Menü Yükleme Anlatım - MaxiCep konusundan root ayarlarını yapalım Root ayarlarını yaparken linkinden CM 11 in en güncel halini indireleim adresindende 4.4.2 uyumlu GAPPS leri indirelim Root işleim bittikten sonra bu indrirdiğimiz 2 dosyayıyada telefonda kolay ulaşabileceğimiz bir noktaya usb yardımı ile taşıyalım. Ve asıl işlem şimdi başlıyor Recoveryi açıyoruz ve Wipe Data/Factory Reset işlemini gerçekleştiriyoruz daha sonra advanced bölümüne giderek Wipe Cache Partition (Optional) işemini seçiyoruz bu işlemleri yukarıda belirttiğim gibi telefonun en saf halini alması için yapıyoruz. Daha sonra Install Zip from SD card seçeneğinden CM11 i buluyoruz yüklüyoruz yükleme tamamlandıktan sonra yine Install Zip from SD card seçeneğine geliyoruz bu seferde GAPPS dosyasını yüklüyoruz yükleme tamamlandıktan sonra Reboot System seçeneğine tıklıyoruz ve Cyanogenmod 11 Hayırlı Olsun Telefonun Coşmaya Hazır

Tepkiler: cccyasinreyiz ve nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol dostum, geçen gün hallettim yüklendi. Sorun recovery versiyonundaymış. Emeğin için çok teşekkür ederim sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olur umarım cevabın.

papeynk

Üye
Kardesim bendede ayni sorun war

papeynk

Üye
Yardm edin cwmde romm kuramiyorum o hatayi aliyorum

papeynk

Üye
Lutfen onceden okadar rom kurdum bugun denedm o hatayi verdi

papeynk

Üye
Bilgehan94 sana sesleniyoorum

qradyant

Üye
Güncel cwm (dokunmatik)

Aborted hatası alıyorsanız önce tüm wipe data işlemlerini gerçekleştirin, install bölümünde en altta signature verify ve md5 verify seçeneklerini işaretleyin. Bu kadar basit

papeynk

Üye
Md5 verify nedir onu anlayamadm hocam

papeynk

Üye
Qradyant hocam kesin cozummu?

qradyant

Üye
Qradyant hocam kesin cozummu?
Hocam size linkini verdiğim dosyayı odinle flashlayacaksınız. Güncel cwm sürümüdür, cm11 i sorunsuz yüklemeniz için gerekli.

Md5 ve signature ise Cwm nin "Install" bölümünde olan linklerdir. Bu iki linki seçtiğiniz takdirde cm11 sorunsuz kurulacaktır. Bu cwm sürümünü dokunmatik olarakta kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Tepkiler: papeynk

papeynk

Üye
Eyvallah haci

Tepkiler: qradyant

papeynk

Üye
Haci qradyant xposed modulu solesene iyilerden s4 mini icin

qradyant

Üye
Ben sadece greenifyi kullanıyorum xposedin içinde modüller var zaten oradan da inceleyebilirsin.

papeynk

Üye
Grefenyde uyutunca uygulama bildirimi geliyormu haci