cyanogen temalarını diğer romlarda kullanma ihtimali var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
cyanogen temalarını diğer romlarda kullanma ihtimali var mı?
Evet arkadaşlar cyanogen Mod romlarda bildiğiniz gibi temalar diye bir bölüm var. Official romlarda bu seçenek yok. Ve görsellik yönünden gerçekten etkili bir seçenek. Benim sorum ise bu temaları başka romlarda kullanma ihtimali var mı.

NOT: Telefonum rotlu ve benzrom v6 yüklü. Android 4.1.2

Aslında şu An için s3 mini için cm10 rom var fakat tam stabil değil O yüzden kullanmıyorum. Ekran da kaydırma sırasında hafif kırılmalar oluyor. Yardımcı olabilecek ve fikri olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

PriZm

PriZm

Üye
Theme Chooser modu olmadığı sürece marketteki Cm temalarını kullanmak imkansız.

tapatalk

tapatalk

Üye
öyle bi seçenek yok

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Theme Chooser modu olmadığı sürece marketteki Cm temalarını kullanmak imkansız.

Aslında Theme choser diye bir uygulama var markette fakat O sadece Cm temalarını bir araya yüklemeye yarıyor. Benim kastım bu Cm romlarda bulunan temalar bölümünü başka romlarda portalı yapma imkanı yok mu. Mesala aynı olay aokp romlarda da geçerli.

PriZm

PriZm

Üye
Theme Chooser sadece temaları bulmaya yarıyor. Theme Chooser destekli framework ve Ayarlardaki tema seçicinin apk dosyası gerekli.Yani biraz uzun iş onun yerine Cm tabanlı bir rom kullanmak daha mantıklı.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Theme Chooser sadece temaları bulmaya yarıyor. Theme Chooser destekli framework ve Ayarlardaki tema seçicinin apk dosyası gerekli.Yani biraz uzun iş onun yerine Cm tabanlı bir rom kullanmak daha mantıklı.

Maclaw pl nin yaptığı bir Cm 10 rom var ama bir iki eksik yönünden kullanmıyorum. Sim Rehberinden içe aktarma yok, internet için telefonu önce uçuş moduna alıp sonra normale dönmek gerekiyo, Video Çekimi yok, ve dediğim gibi ekranda kırılmalar oluyor. Şu anda kullandığım rom stabil ve çok iyi. Tek eksiği var O da temalar :-( yani imkanı olsa Cm romlarda olan temalar uygulamasını bu rom'a yüklemek isterim.

tapatalk

tapatalk

Üye
apk nin içindeki framwork dosyalarını alıcan sonra romdaki lerle değiştircen uzun iş harbi

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
apk nin içindeki framwork dosyalarını alıcan sonra romdaki lerle değiştircen uzun iş harbi

Tam olarak nasıl yapılacağını bilsem vakit sorun değil aslında. Yani sonuç olumlu olduktan sonra uğraşmaya değer. Apk dosyasını romun içinden mi almak gerekiyor

PriZm

PriZm

Üye
Tek apk değil.Framework'ü decompile edip tema çalıştıracak hale getirdikten sonra tekrar compile edip rom'a gömmek gerekli.Kodlardan anlamıyorsan ne kadar vakitin olsada telefonu brick etmekten başka birşey yapamazsın :D

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Tek apk değil.Framework'ü decompile edip tema çalıştıracak hale getirdikten sonra tekrar compile edip rom'a gömmek gerekli.Kodlardan anlamıyorsan ne kadar vakitin olsada telefonu brick etmekten başka birşey yapamazsın :D

Ahanda hayallerimi yıkan yorum :-) :-) beklemekten başka çare yok yani.

Üst Alt