Cyanogen Mod 10.1 RC5 Sürümü Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
S3 için stabil sürüm çıkmamış.

Galaxy Wonder için CM resmi sürüm yok.

TheMadness

TheMadness

Üye
RC stable değil ki?

PriZm

PriZm

Üye
Hakkaten bende şimdi fark ettim.Konu başlığında rc5 stabil yazılmış.Ne alaka?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Burdan bakabilirsiniz

Veya burdan

PriZm

PriZm

Üye
Sonuçta stabil değil

PriZm

PriZm

Üye
Geliştirici seçeneklerini Ayarlar-Telefon Hakkında-Yapım numarasına 8-9 kere basarak açıyorsun... :ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
yakupb03

yakupb03

Üye
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Hiç öyle bakma. Senin bilmemen çok garip geldi bana da :D

Galaxy S ile 6 aydır nightly sürümlerini kullanıyorum ve bataryamdan kaynaklı sorunlar dışında pek bir sorun yaşamadım açıkcası. RC sürümlerle ise uğraşmadım, malum en güncel driver ve kerneller hep nightly sürümlerde ilerliyor. Artık yüklemek ve ayarlamak da çok sürmüyor. Yeni sürüm cm, kernel, ve ekstra yüklemelerim en fazla 15-20dk sürüyor. Nightly sürümlerde de sorun yok ama insanın gözü orda "stable" yazısını aramıyor değil :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Hakkaten abim göz arıyor. :D sınavlar filan derken herseyi unutur olduk napalim :(

TheMadness

TheMadness

Üye
Stable yazarız build proptan :ehe

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve CanKartaL
aleranol

aleranol

Üye
Bir wifi bulsam da denesem

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
RC5 e bulaşmadan 20130612 sürümü indirip değişiklik kaydına baktım ve "This is the first CyanogenMod build of this type for device galaxysmtd" yazısını gördüm. önceki sürümlerde değişiklikler yazıyordu. RC5 üzerinden mi devam ediyorlar acaba sürümlere :hmmm

mertekin34

mertekin34

Üye
10.1'in kararlı sürümünü yani final sürümünü bekleyin beyler, 10.1 stabil değil. 10 daha stabil. 10'un final sürümü yayınlanmış onu yükleyin. Yükleyen arkadaşlar kamerada renk sorunu var mı ? Yeşil ekran falan.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
10.1'in kararlı sürümünü yani final sürümünü bekleyin beyler, 10.1 stabil değil. 10 daha stabil. 10'un final sürümü yayınlanmış onu yükleyin. Yükleyen arkadaşlar kamerada renk sorunu var mı ? Yeşil ekran falan.

10.1 stabil değil mi :) 6 aydır kullanıyorum 10.1 sürümünü ve onca program yükledim. Programlardan oluşan ram kullanımına bağlı kasma problemleri dışında kernelden mi yoksa 10.1 den mi çözemediğim bir grovner kontrol sorunum var. Onun dışında stabillikle ilgili pek bir sorun göremedim. Öyle mavi ekranlar, yeşil ekranlar falan da görmedim hiç.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye

10.1 stabil değil mi :) 6 aydır kullanıyorum 10.1 sürümünü ve onca program yükledim. Programlardan oluşan ram kullanımına bağlı kasma problemleri dışında kernelden mi yoksa 10.1 den mi çözemediğim bir grovner kontrol sorunum var. Onun dışında stabillikle ilgili pek bir sorun göremedim. Öyle mavi ekranlar, yeşil ekranlar falan da görmedim hiç.

Ben hiç problem göremedim daha.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Get.cm adresine erişebilen var mı?

PriZm

PriZm

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL