Cyan güncellemesinden sonra kelime tahmini sorunu!

    Konu Sahibi
Tahmin olayı iki türlü oluyor. Birincisi kelimeyi yazarken yazmak istediğimiz kelimeyi tahmin edip öneriyor. "gor" yazınca "görüşürüz" önermesi gibi. İkincisi ise bir kelimeyi yazdıktan sonra onun peşinden gelebilecek uygun kelimeleri öneriyor. "iyi" yazdıktan sonra "geceler, akşamlar, günler vb." gibi. Bendeki sorun birinci bahsettiğim tahmin üzerine. İkincisini az çok doğru tahmin ediyor.
 
Tepkiler: DenizhaNq
aynen, sonraki öneriden çok anlık düzeltme algoritmasında sıkıntı var
neyseki gdr1 ile düzelecek
 
Tepkiler: maydinmaydin
önceden kelime değil cümleyi tahmin ediyorlardı. çok seviyordum bu özelliğini. ama güncellemeyle beter oldu. kotu kötüye çeviremiyor. bir kaç kez elle çevirince tahmin etmeye başlıyor umarım eskisi gibi olur.
evet şuan dediğiniz gibi. ikinci dediğinizi önceden çok daha iydi şuan idare eder durumda ama birince dediğiniz çok kötü durumda.
 
Tepkiler: maydinmaydin

Rainesto

Üye
aynen benim 920dede gayet iyiydi
 
Bu sorunu bende yaşıyodum ve bu sorunu yaşadığımda klavyenin tahminlerini sıfırlamak gibi bi seçenek vardı.Yani tarayıcı geçmişini siler gibi klavyenin tahminlerini sıfırlıyosunuz.Ben bu şekilde yaparak bu sorunu çözüyodum.Bunu yaptıktan sonra tahminler gayet düzgün oluyodu.Tabi bi 15-20 dakika klavye sizin yazı yazma stilinizi kavraması için zaman tanımanız gerekiyor