maydinmaydin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim telefonda mı sorun var yada bir ayar mı gerekiyor ki?
bende de aynı. çok can sıkıcı bi durum yazmak eziyet oluyor bazen.
Siz güncellemeyi yapalı ne kadar oldu? Bu konu daha 8.1 preview geldiğinde hepimizin canını sıkan bir durumdu. Gdr1(Nokianın özel güncellemesi DENIM) ile biraz da olsa düzelecek. Azıcık sabır lazım. Zaten şu vakte kadar yeni fark etmişsen Denime çok kalmadı
asıl ilginç olan bu özelliğin androidde s2den beri olması ve çok düzgün çalışması fakat windowsphone a bunu güncelleme ile yeni bir özellik gibi sunup övünmeleri çok ilginçword flow şu kaydırarak yazma mı oluyor? evet orda tahminler çok daha iyi. hatta haddinden fazla İyi. "hatta ve haddinden" kelimelerinde ikiden fazla t ve d olmasına rağmen üzerinden birkez geçmek yeterli oluyor. şuan bu metotla yazıyorum ve sanki beyin okuyor gibi. bunda takdir ettim wp'yi.
asıl ilginç olan bu özelliğin androidde s2den beri olması ve çok düzgün çalışması fakat windowsphone a bunu güncelleme ile yeni bir özellik gibi sunup övünmeleri çok ilginç
Ben S2 kullandım yaklaşık 3 ay. Kelime tahmini hiç iyi değildi. Sadece kaydırarak yazmış oluyordun. Başarısı düşüktü. Windows tanıtırken önemli bölümünü tahminlere ayırdı ve ne kadar hızlı yazabileceğini gösterdi. Detaylar fark yaratır anlayacağın.asıl ilginç olan bu özelliğin androidde s2den beri olması ve çok düzgün çalışması fakat windowsphone a bunu güncelleme ile yeni bir özellik gibi sunup övünmeleri çok ilginç
Benim telefonda mı sorun var yada bir ayar mı gerekiyor ki?
8.1+cyan versiyonu; sıkıntılıArkadaşlar benim L920 de tahminler sürükleyerek yazmada da normal yazmada da çok başarılı. Yukarıda arkadaşın bahsini ettiği "Görüşürüz" kelimesini bile çok rahat tahmin ediyor. Bunun sebebini anlamış değilim ama sanki eksik bir şeyler var. Sorunu olan arkadaşların belkide telefonlarını yeniden sıfırlayıp güncellemelerinde fayda olabilir.
8.1 + Gdr1 PFD + cyan yüklü. (PFD aktif ve son gelen güncellemeye kadar hepsini aldım).8.1+cyan versiyonu; sıkıntılı
8.1+gdr1(pfd) sürümü düzgün.
sende hangisi yüklü?
o yüzden sizin yazı tahmininde sıkıntı yok8.1 + Gdr1 PFD + cyan yüklü. (PFD aktif ve son gelen güncellemeye kadar hepsini aldım).
Amerikalı ve Japon teknoloji uzmanlarının birbirleriyle atışmaları ve teknolojilerinin geldiği noktayı birbirlerine kabul etme atışmaları meşhurdur. Bunlardan birinde Amerikalı mühendisler 5 km uzunluğunda bir kabloyu o kadar ince yapmışlar ki toplam ağırlığı 100 gram geliyormuş. Bunu Japon mühendislere gönderip;bakın bizim teknolojimizin geldiği nokta bu demişler.asıl ilginç olan bu özelliğin androidde s2den beri olması ve çok düzgün çalışması fakat windowsphone a bunu güncelleme ile yeni bir özellik gibi sunup övünmeleri çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?