Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cwf modifiye yapabilen arkadaşlar ?? (nokia 701 )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nebulafire
Üye
Konu Sahibi
cwf modifiye yapabilen arkadaşlar ?? (nokia 701 )
nokia 701 fp2 kullanıyorum herşey tamam ama sadece yeni tuş takımını kaldırıp eski alfasayisal tuş takımı ekleyip bi firmware dosyası yada bi sürüm oluştura bilirler mi?? bu konu üstünde biraz çalışın yaa :/
Dumbledore
Üye
Alfasayısal tuş takımını geri getirmek istiyorsan,yeni tuş takımında boşluk tuşunun altında 3 tane üst üste çizgi var ona bas,orada alfasayısal tuş takımı yazıyor bas alfasayısal geri gelir.
nebulafire
Üye
Konu Sahibi
yeni fp2 de o yok işte eskide kaldı o çizgiler . Bende o dediğin versiyonu istiyorum zaten..
ben fp1 de ki eski alfasayisal tuş takımı istiyorm.bu berbat.
fth ykn
Üye
tekrar fp1 e dönüş yolu var mı bilmiyorum varsa bile gerçekten zor olur. bence alışmayı dene ilk başta bana da işkence gibi gelmişti ama şimdi baya alıştıktım ve zorluk çekmiyorum
nebulafire
Üye
Konu Sahibi
zorluk derken sadece eskisi gibi hızlı ve pratik yazamıyorum yazılmıyo yani. Bu cwf Yöntemyle modifiye yapanlar eski alfasayisal tuş takımını Yapabilirler bence.
- - - Eklendi - - -
başka şeyler için o kadar modifiye yapabiliyorlar buna uğraşslar Eminim bunu da yapabilirler. Nered bu işi yapanlar bi bulabilsm
fth ykn
Üye
nokia 2013te bizim telefonlar için son bi güncelleme göndercekmiş belki orda düzeltirler bu gibi sorunları.