Teswkkurler

Gapps yükleyeceğiniz zamanbilmiyorum alakam olmadi ama donanim olarak bir zarar verme ihtimalin var sanirim (tam emin degilim yanlis bilgi olmasin) ama sunuda eklim oyle birsey saglikli olsa neden portlayan onuda yapmasin ki ? sonucda libler le oynayandan daha iyi bilir portlayan bu isi bence.
en temizi farkli bir cm portu bulmak s3 e bile 10larca yapildi s5 e de hayli hayli vardir her cm de olur yada olmaz diye birseyde yok
@atakanokur varmi bi gelisme/sonuc ?
Aynen çok garipbende bazen açılıyordu şimdi tamamen gitmiş ve nedense bu yorumun bildirimi gelmedi![]()
, gönderiye birşeyler yapmışlar
.evet @ghstr generalimize ayıp oluyor bak seni banlatır karışmam![]()
bu ne patavatsızlık bu ne serkeş bi yaşam tarzı !11!11!!!!! 

generalim üst yöneticilere şikayet edin evinden alsınlar patavatsız insan![]()

Yapabiliyorsa yapsinevet @ghstr generalimize ayıp oluyor bak seni banlatır karışmam![]()

Benden oturu degil
Yapabiliyorsa yapsin![]()

ama * basda bu isaret var her madde de o yuzden de olabilir opera surumunde denemedin ama gecin acilir ordan ugrasdirmayin beni 
hangimizeydi bu dediginbildirözelden tel nonu versene bende ekliyim bende sana bildircem
![]()

Beyler benim Ayfon dan aciliyor sorun sizdeama * basda bu isaret var her madde de o yuzden de olabilir opera surumunde denemedin ama gecin acilir ordan ugrasdirmayin beni
hangimizeydi bu dedigin![]()

hayır sana dedimsanaaaaa![]()