H0lligan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler. Gayet başarılı bir calışma olmuş. Yalnız şunu sorcam benim tabletin firması romunu sitesinde paylaşıyor. O romu editleyerek yapsam garanti dışı kalırmı ?
#Rezerved güzel paylaşım teşekkürler iOS tan Android e geçer geçmez denerim
Deneyip gormek lazimUygulama baya basit gözüküyor ama her Rom düzenlenebilir mi şüpheliyim
Deneyip gormek lazim
Hayir ellemedim direk upload yaptimSiz bir düzenleme yaptınız mı
cm12 kamera çalışmama sorununa bi çözüm bulun ya valla bulan olursa paypaldan para göndercem o derece kafayı yedim :/Kullanımı kolay bir uygulamadır ve basit işlem için tasarlanmışdır.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Uygulamayı açdığımızda böyle basit bir arayüz ile karşılaşıyoruzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşlemlere başlamadan önce bir çalışma klasörü oluşturmamız şart bunun için ayarlar bölümünden workspace folder ayarını yapıyoruzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Base bölümünden editlencek romu seçiyoruzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da son aşama olan düzenleme aşamasıdır istediğniz düzenlemeleri yapıp make my rom yapıyorsunuzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Konu ve ssler bana aittir fakat uygulama bana ait değildir,rom editleyecek tüm arkadaşlara kolay gelsin...
google kamerayi denedinizmi ?cm12 kamera çalışmama sorununa bi çözüm bulun ya valla bulan olursa paypaldan para göndercem o derece kafayı yedim :/
her kamerayı denedim ama açılmıyor kameraya bağlanılamıyor gibi bi hata veriyorgoogle kamerayi denedinizmi ?
her kamerayı denedim ama açılmıyor kameraya bağlanılamıyor gibi bi hata veriyor
1- s5 mini sm-g800hozaman sistemseldir cunku bazi portlarda calismiyor 2sorum olucak
1-cihaziniz nedir
2-stock ustune mi kurdunuz
birde oneri varsa baska cm12 port u deneyin yada offical surumse port deneyin
1- s5 mini sm-g800h
2- factory reset attım twrp den
aynen stock vardıtamam soyle yapin
1-oncelikle paylasilan yerde kamera kesin calismiyormu onu ogrenin
2-oyle bir sorun yok ise cwm recivery ile deneyin
ayrica factory resetten once cihazinizda stockmu vardi onu demek istedim
taman ozaman baska recovery ve siteden bug lara bakin bug larda kamera da varsa yada not working de ozaman umudu kesin ve yeni bir cm 12 port u arayin ama kamera calisanlar listesindeyse recovery degistirinaynen stock vardı
kamera lib'leriyle oynayınca çalışır falan diyolar olurmu öyle?taman ozaman baska recovery ve siteden bug lara bakin bug larda kamera da varsa yada not working de ozaman umudu kesin ve yeni bir cm 12 port u arayin ama kamera calisanlar listesindeyse recovery degistirin
bilmiyorum alakam olmadi ama donanim olarak bir zarar verme ihtimalin var sanirim (tam emin degilim yanlis bilgi olmasin) ama sunuda eklim oyle birsey saglikli olsa neden portlayan onuda yapmasin ki ? sonucda libler le oynayandan daha iyi bilir portlayan bu isi bence.kamera lib'leriyle oynayınca çalışır falan diyolar olurmu öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?