Püf Noktası Aroma İnstaller zipi oluşturma (Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Aroma İnstaller zipi oluşturma (Anlatım)
Bu uygulama java ile çalışdığından önce java yüklemeniz gerekmekdir
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
javayıda yüklediyseniz artık uygulamayı açmaya hazır değilsiniz :ehe java güvenlikden dolayı uygulamaya izin vermeyecekdir o yuzden önce izinleri alıcaz
izinleride aldık artık uygulamayı tekrar açabiliriz.

Insatll to /system/app kutucuğuna tik atarsanız uygulama sistem uygulaması olur atmazsanız uygulama /data/app e gider ve kullanıcı uygulaması olur

Bu uygulama ile yapılmış örnek zip denemek isteyenler için hazırladım bunuda içinde mcpe ve that level again oyunları vardır data ya attım denedikden sonra kaldırabilirsiniz :kro2:
anlatım linkler ss ler tamamen bana aittir fakat uygulamayı ben yapmadım üzerinde bir editlememde yokdur.

https://www.maxicep.com/forum/konu/custom-rom-maker-custom-rom-editleme.957305/ ayrıca bakınız...

• Beğen
Tepkiler: ghstr, Alo_Azrail ve Jus7ice

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bu uygulama java ile çalışdığından önce java yüklemeniz gerekmekdir
javayıda yüklediyseniz artık uygulamayı açmaya hazır değilsiniz :ehe java güvenlikden dolayı uygulamaya izin vermeyecekdir o yuzden önce izinleri alıcaz
izinleride aldık artık uygulamayı tekrar açabiliriz.

Insatll to /system/app kutucuğuna tik atarsanız uygulama sistem uygulaması olur atmazsanız uygulama /data/app e gider ve kullanıcı uygulaması olur

Bu uygulama ile yapılmış örnek zip denemek isteyenler için hazırladım bunuda içinde mcpe ve that level again oyunları vardır data ya attım denedikden sonra kaldırabilirsiniz :kro2:
anlatım linkler ss ler tamamen bana aittir fakat uygulamayı ben yapmadım üzerinde bir editlememde yokdur.

https://www.maxicep.com/forum/konu/custom-rom-maker-custom-rom-editleme.957305/ ayrıca bakınız...

Konu gerekli ilgiyi gormemis ama guzel bi konu #Rezerved

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Konu gerekli ilgiyi gormemis ama guzel bi konu #Rezerved
daha kapsamlisini bulsam aslinda ise yarayabilir tema secme ozelligi vs eksikler var acikcasi ama yinede is goruyor.

Üst Alt