^Crystal^04 v1.0 5250 RM-684 (C6 V41 EDİTİON) TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
benim flash atma sitilim başka senin başka ben 1. Sayfada verdiqim jaf kullanımı linkindeki qibi flas atıyorum

sen istersen yine kendi bildiqini oku ve sana lazım olan dosyaları kullan

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
kardeşim ya ters söyledin 1. sayfadaki anlatım zaten dediğim gibi 3 dosya ile oluyor sen ofw atar gibi atıyorsun sanırım :)

oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
uykusuzluk başıma vurmuş kardes k.bakma :) sen bildiqini oku

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
kardeşim ya ALAh rahatlık versin bu arada ofw atar gibi yapınca olmuyor neyise ben bildiğimi okuyayaım hehe
kardeşim tekrar tşk ederim ya valla abime şimdi gideceğim müzdeyi vereceğim :D bu arada bir sorun yok değilmi

13okTy

Üye
hey biri bana bu cfwyi telefona nasıl yükleyeceğimi anlatan bi link verebilir mi.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ya ALAh rahatlık versin bu arada ofw atar gibi yapınca olmuyor neyise ben bildiğimi okuyayaım hehe
kardeşim tekrar tşk ederim ya valla abime şimdi gideceğim müzdeyi vereceğim :D bu arada bir sorun yok değilmi

hayır sadece cfw yi attıktan sonra format at tek eksiqi Qwerty klavye yok oda sorun yapıyodu diye koymadım 2.versiyonda inş.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
4 sır kalvye var elimde x6 c6v41 e koydum sorun olmadı ama bilmemki bunda yaparmı

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
kardeşim abimin tel V 10.0.011 bunu yüklediğimiz zaman otomatik olarak güncele sürüme yükselecektir değilmi

oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim abimin tel V 10.0.011 bunu yüklediğimiz zaman otomatik olarak güncele sürüme yükselecektir değilmi

4 sıra klavyeyi bende denedim ama nafile kabul etmiyo
AYRICA SÜRÜMÜ GÜNCELLE V.30.0.02 YAP ÖLE CFW Yİ FLAŞLA YOKSA TEL AÇILMAZ BU CFW V.30 İÇİN

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
çok geç iniyordu ovi suite ile güncelleme yaklaşık 5 saat sorun vardı sanırım serverda bende beklemedim flashladım herhangi bir sorun yok cfw tıkır tıkır ama kardeşim çok boş bir cfw bee ne bilim öyle pek bir şey yok içinde sorun yok ama pek etkilemedi beni

Symbian Modder

Üye
v10'a v30 cfw atmak için önce ofw atmaya gerek yok ki :ehe:

virus19

virus19

Üye
evet belki boşdur ama 5250 için dolu fw biliyor musun? Bence başlangıç olarak güzel umarım devamını getirir arkadaşımız iki gündür kullanıyorum pek problem görmedim benim için tek sorun klavye ve t9 oldu

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
tabi canım ona birşey dediğimiz yok helalolsun takdir ediyorum benim içinde piyango olan c6 tuş kilidi kısayolu yok :)

oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
şuna boş demesek sade cfw desek daha mantıklı olur beni cfw yapmaktan soğutma şimdi kardeşim :)
v1.0 olduqu için görsel mod eklemedim biraz sadelik olsun istedim sonuçta bu 5250 v30 için ilk türkçe cfw
bakalım beğenilicekmi dedik beğendiniz saqolun

görmek isteyceqiniz herşey ^Crystal04^ v2.0 da olucak

Not :zaman olarak bilqi istemeyin çünkü çok yoqunum boş bulunduqum her vakit 2. Versiyon için çalışcam

§ayqılar...

virus19

virus19

Üye
valla biz hemen olsun isteriz cfw açız çünkü :P hatta öğretirim diyorsan ben yardım ederim sana çok boş vaktim var çünkü :)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
kolay gelsin kardeşim :)

Symbian Modder

Üye
ilerledikçe daha güzel şeyler olur.ama yapmak isterseniz elimde şöyle bişey var.

bunu temiz c6 portuna attığınızda -port türkçe olmalı- 5250 Telefonunuz En Ünlü cfw'lerden biri olan photon'a kavuşuyor.halis_bjk yapmak isterse buyrun yapsın ;)

bu da photon'un konusu.nasıl bişeymiş girip bakın bi :D

Symbian Modder

Üye
aradaki tireyi kaldır.

virus19

virus19

Üye
arkadaşımız bunu dikkate alacaktır :) inşallah yeni versiyonda daha iyi olacak :)

Üst Alt