Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
^Crystal^04 v1.0 5250 RM-684 (C6 V41 EDİTİON) TÜRKÇE
Sponsorlu Bağlantılar
oquz_esen
Üye
Konu Sahibi
benim flash atma sitilim başka senin başka ben 1. Sayfada verdiqim jaf kullanımı linkindeki qibi flas atıyorum
sen istersen yine kendi bildiqini oku ve sana lazım olan dosyaları kullan
emirberkcelik
Üye
kardeşim ya ters söyledin 1. sayfadaki anlatım zaten dediğim gibi 3 dosya ile oluyor sen ofw atar gibi atıyorsun sanırım
oquz_esen
Üye
Konu Sahibi
uykusuzluk başıma vurmuş kardes k.bakma sen bildiqini oku
emirberkcelik
Üye
kardeşim ya ALAh rahatlık versin bu arada ofw atar gibi yapınca olmuyor neyise ben bildiğimi okuyayaım hehe
kardeşim tekrar tşk ederim ya valla abime şimdi gideceğim müzdeyi vereceğim bu arada bir sorun yok değilmi
13okTy
Üye
hey biri bana bu cfwyi telefona nasıl yükleyeceğimi anlatan bi link verebilir mi.
kardeşim ya ALAh rahatlık versin bu arada ofw atar gibi yapınca olmuyor neyise ben bildiğimi okuyayaım hehe
kardeşim tekrar tşk ederim ya valla abime şimdi gideceğim müzdeyi vereceğim bu arada bir sorun yok değilmi
4 sıra klavyeyi bende denedim ama nafile kabul etmiyo
AYRICA SÜRÜMÜ GÜNCELLE V.30.0.02 YAP ÖLE CFW Yİ FLAŞLA YOKSA TEL AÇILMAZ BU CFW V.30 İÇİN
emirberkcelik
Üye
çok geç iniyordu ovi suite ile güncelleme yaklaşık 5 saat sorun vardı sanırım serverda bende beklemedim flashladım herhangi bir sorun yok cfw tıkır tıkır ama kardeşim çok boş bir cfw bee ne bilim öyle pek bir şey yok içinde sorun yok ama pek etkilemedi beni
Symbian Modder
Üye
v10'a v30 cfw atmak için önce ofw atmaya gerek yok ki :
virus19
Üye
evet belki boşdur ama 5250 için dolu fw biliyor musun? Bence başlangıç olarak güzel umarım devamını getirir arkadaşımız iki gündür kullanıyorum pek problem görmedim benim için tek sorun klavye ve t9 oldu
bizde onu dedik geriye döneemzsin ileriye dönük atabilirsin
emirberkcelik
Üye
tabi canım ona birşey dediğimiz yok helalolsun takdir ediyorum benim içinde piyango olan c6 tuş kilidi kısayolu yok
oquz_esen
Üye
Konu Sahibi
şuna boş demesek sade cfw desek daha mantıklı olur beni cfw yapmaktan soğutma şimdi kardeşim
v1.0 olduqu için görsel mod eklemedim biraz sadelik olsun istedim sonuçta bu 5250 v30 için ilk türkçe cfw
bakalım beğenilicekmi dedik beğendiniz saqolun
görmek isteyceqiniz herşey ^Crystal04^ v2.0 da olucak
Not :zaman olarak bilqi istemeyin çünkü çok yoqunum boş bulunduqum her vakit 2. Versiyon için çalışcam
§ayqılar...
virus19
Üye
valla biz hemen olsun isteriz cfw açız çünkü :P hatta öğretirim diyorsan ben yardım ederim sana çok boş vaktim var çünkü
emirberkcelik
Üye
kolay gelsin kardeşim
Symbian Modder
Üye
ilerledikçe daha güzel şeyler olur.ama yapmak isterseniz elimde şöyle bişey var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu temiz c6 portuna attığınızda -port türkçe olmalı- 5250 Telefonunuz En Ünlü cfw'lerden biri olan photon'a kavuşuyor.halis_bjk yapmak isterse buyrun yapsın
bu da photon'un konusu.nasıl bişeymiş girip bakın bi
Symbian Modder
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aradaki tireyi kaldır.
virus19
Üye
arkadaşımız bunu dikkate alacaktır inşallah yeni versiyonda daha iyi olacak