^Crystal^04 v1.0 5250 RM-684 (C6 V41 EDİTİON) TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

fatihptc

fatihptc

Üye
herşey güzel fakat msjda sıkıntı var hatta bazı uygulamalarda yazı yazmak için açılan sayı klavyesi kayboluyor.

ayrıca ana ekrana içerik ekle de wlan sihirbazı mevcut :)

edit

yeni farkettiğim bazı hatalar var

bu kısa yollar artık açılmıyor

rehberdeki kişilere resim eklediğinizde arama yaparken küçüçük resim görünüyor.

kamera uygulaması türkçeleştirilmemiş.

qwerty klavye yok.

bunları belirtmemdeki amaç yapımcı arkadaşın daha iyi bir sürümü bizlere sunmasına yardımcı olmaktır. v2 yi bekliyoruz:)

virus19

virus19

Üye
kısayollar bende çalışmakta ayrıca rehberde resim eklediğimde gayet güzel resim çıkmakta :) evet q klavye eksiklik ve kamera ingilizce :)

fatihptc

fatihptc

Üye
resim olayını çözdüm tekrar resim gösterdiğimde düzeldi.
ayarlar>telefon ayarlarında bildirim ışıkları ayarı sanırım bizim telde bir işe yaramıyor :hmmm

oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
ewet o ayar 5250 de işe yaramıyo ama herseye raqmen 5250 yi sewiyom :)

virus19

virus19

Üye
arkadaşlar birşey soracağım ya telefonun ekranın içi hep toz oldu bunu nasıl temizleyebilirım :(

oquz_esen

oquz_esen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birşey soracağım ya telefonun ekranın içi hep toz oldu bunu nasıl temizleyebilirım :(

lanet olası nokıa nasıl yaptıysa kapak açılmıyo çok denedim tornavida pense ne warsa ama nafile :) en iyisi telefoncuya ver temizlesinler ekrana bişey olursada sorumluluk onların olur nası fikir ama :)

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
arkadaşlar ben indirdim ama tele nası yüklicem bi link falan verseniz baştaki link bozuk

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
arkadaslar bende yukledim bahsettiginiz sorunlar yok bende klavye ve kamera disinda

TeAmo42

TeAmo42

Üye
eline sağlık..

veysel001905

Üye
linki yeniler misin

orhan incebey

Üye
kardeşim bi sorum olacak sana aylardır uğraşıyorum ama bi türlü yapamadım yardım edersen çok sevinirim. bende 5250 rm-684 var ben mesaj atarken yüz ifadesi yok bende ya .s onu nasıl yapıcam yani yüz ifadelerini nasıl getirebilirim hiç yüz ifadeleri yok.

mehmet gizli

Üye
şu linki yenileyin bi ya direk yükleyelim

- - - Eklendi - - -

şu linki yenileyin bi ya direk yükleyelim

korayisma

Üye
m ......................................................

hamdi9393

hamdi9393

Üye
hacı 5250 de gps mi var !

bada1967

Üye
beyler hortlatıyorum ama cfw varmı daha bunu gibi çalışan

lost68

lost68

Üye
Link ölü

Üst Alt