Crysis Oynadınızmı Sizce Gerçekçi Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frowell

frowell

Üye
Evet ama biraz sinir bozabiliyor her görevi tek veriyorlar =)

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
ben silah modifikasyonlarını sevmiştim Crysis'in zaten bu Crytek firması güzel oyunlar yapıyor (bkz. FarCry1 Crysis) senaryo konusunda ise COD4 'le karşılaştırıldığında zayıf kalıyor zaten savaş temalı (İkinci Dünya Savaşı,Modern Savaş) oyunlar Bilimkurgu (Dünyayı Uzaylıların basması veya tam tersi) oyunlarına göre daha çok ilgi çekiyor bunun sebebi ise COD serisinin olabilirlik oranını çok yüksek tutması ve sizi ordaki asker (bkz. "SOAP" MacTavish) yerine koyabilmesi gerçekçilik isteyene COD4 daha Bilimkurgu tarzı sevenlere Crysis öneriyorum

Dip Not: CRYSİS sisteminiz iyi değilse hiç bulaşmamanız gereken bir oyun

kemal21

kemal21

Üye
benim sistemim kaldırmadı

punisher123

punisher123

Üye
gerçekçi diyemem ama grafikleri sağlam,şunu ayırt etmeyi bilmiyor çoğu kişi,gerçekçi demek kafanızı çevirdiğinizde çevredeki atmosfer,aksiyon vsdir,ama crysiste öyle bir şey yok çünkü tropik adalar buzulluklar tuhaf uzaylılar falan,pek çevremizde olabilcek bişey değil ama grafikleri sağlam ona lafım yok kaliteli denecek textureleri shaderleri ve modellemeleri var,ama eskidi crysis:) yakında crysis 2 çıkacak ve baya sağlam gelecek gibi gözüküyor.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Şaka mı bu oyun herşeyi ile mükemmel zor ve gerçekçidir.Ben Warhead'dı bitirim mesala şu an 2 si çıktı ama hala TR ye gelemedi ve ayar yaptınmı ayarlarda o zaman gör bakalım ne kadar real:oke:

_enqin_

_enqin_

Üye
ben oynamadım daha ama bir bakacam

punisher123

punisher123

Üye
sallayın crysisi metro 2033 oynayında oyun görün:D dünyanın en kaliteli textureleri ve shader packları ve dx11 desteği var,resmi olarak crysis 2 piyasaya sunulana kadar en ii grafikli oyun bu..

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
soyle boyle ıste
mermı cok az:D

wedo15

wedo15

Üye
benı bagımlı yaptı oyun cok guzel 5 gunde oyunu temız bıtırdım:D

leospotin

leospotin

Üye
ben crysisi 3 kere bitirdim kurgu yönünden biraz gerçek dışı ( madem neden 3 kere bitirdin derseniz rokie hariç bütün seviyeleri için ) bende Call of duty 4 modern warfare 2 kurgu bakımından daha iyi vede gerçekçi.

sekinardi

sekinardi

Üye
benim arkı oynuyodu zombiler felan varmış :DD:

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
crysis super oyun bitirdiim halde gidip orginalini aldim ama hikaye biraz kısa 2.5 saat surdu bitmesi XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt