Crysis Oynadınızmı Sizce Gerçekçi Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Oynamıştım ama açıkçası beni pek sarmamıştır, cod daha güzel geliyor bana. :)

MicRoP

MicRoP

Üye
hiç gerçekçi degil ben oynadım ama zevli bi oyun

bayukan

Üye
şimdi crysis in grafik motoru günümüze bakarsak çok iyi ama yetersiz neden mi adamın kıyafetine oyun esnasında bakarsanız çok sahte duruyor crysis2 de de aynı hataları görmek mümkün eğer kaliteli bir oyun arıyorsanız en iyi fps farcry 2 mutlaka deneyin ama pc performansınız yüksekse

rackyella

rackyella

Üye
oyun görüntüleme olayında gercekciye en yakın oyunlardan bi tanesi ama oynanabilirlik acısından gercekci degil şacma olaylar oluyor bu benim görüşüm

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
harika bi oyun türkçe olmsassı ayrı bi sürükleyici yapmış oyunu ve görüntü kalitesi mükemmel fakat onu anlayabilmezniziçin yüksek donanımlı bir pc ile oynamanız gerek

bayukan

Üye
crysis gerçekçi bir oyun deil haberiniz olsun cod4 te öle fakat caunter strike ın yeni oyunu çok kaliteli 2.5 source deneyin cidden

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürlerinizi esirgemeyin lütfen

electro77

electro77

Üye
Ben çok beğendim, gayet zevkli ve sürükleyici bir oyun ve Türkçe

DJAVU

DJAVU

Üye
valla crysis 2 olanı süper call 6dan bile daha güzel diebilirim ama şifrelerini yasmassan

Godfather

Godfather

Üye
Ben pek sevmedim fazla güzel değil

asdatam

Üye
arkadaslar oynadım gercekten hakkını vermek lazım muthıs yapmıslar..gelecek te oyle elbıseler olur mu acaba....

mekanik

Üye
iyi bi bilgisayarda çok daha zevkli oynanabilecek bi oyun...

metboy38

metboy38

Üye
crysis var bende cd tr ama ekran kartım yok en kısa zamanda almak lazım ekran kartııı:hmmm

gencay713

gencay713

Üye
Açil yardim gemide nişan al diyor herşeyi denidim selam

umut_84

umut_84

Üye
aslında crysis den güzl oyunlar war arkadslar

speed944

speed944

Üye
sanırım gercekcı ama suan oyunları 3d bır ekranda oyamak oyunlara daha gercecılık katıro ınsana derınlık hıssını verdıgı ıcın sankı kahramanınızı sız yonetıyor hatta sız oluyorsunuz deneyın derım eger notebbok severseınız sıze asus g51j 3d tavsıye ederım

buraq42

buraq42

Üye
güzel bi, yazılım programı

RAHMAN55

Üye
güzel oyun yalnız benim bilgisayarım 3 gb ram 1gb ekran kartına sahıp olmasına ragmen bazı sılahları kullanırkeen ekran goruntu kalıtesı acayıp bozuk oluyor..

frowell

frowell

Üye
Arkadaşlar kesin tavsiyemdir süper oyun 1ve2 sini bitirdim

Revengeful

Emekli Yönetici
mükemmel ötesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt