Crysis Oynadınızmı Sizce Gerçekçi Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazyboy

lazyboy

Üye
    Konu Sahibi
Crysis Oynadınızmı Sizce Gerçekçi Mi
WALLA BEN NCE COK İYİY OYUN SU ANA KADAR O OYUNU FUULL AYRLARDA GORMEMEME RAMEN ÇOOK BEGENDİM:aman2:

• Beğen
Tepkiler: cezam_04 ve mekanik

Anıl Umut

Emekli Yönetici
valla ben benim pc de oynadım bayağı bi kasma verdı ama oynanıyor ciddiden
pc özelliklerim:
3.06 p4--
1gb ram--
nvidia6200tc 512mb,
120 gb hdd
ynadım böyle ama tavsiye etmem özellikleri benimki gibi olanlara
içeriğe gelince beğendim açıkçası epeyi gerçekçi olmuş efektler felan başarılı bir oyun

Master_Evil

Master_Evil

Üye
crysis bitirdim gerçekçi değil zevkliydi ama cod4 daha ii

luupuus

luupuus

Üye
silahların nişan alması hariç süper

toprakumit

toprakumit

Üye
Ben oynamadım ama bi deneyelim bu kadar hiti varsa :spr

jatvalca

jatvalca

Üye
tek kelimeyle süper beğenmeyenler içinde bişey diyemem tercih meselesi tabi
en büyük avantajı türkçe bence tek eksiği düşman askerlerinde yapay zekanın olmaması
bende hiç kasılma takılma olmadı

sistemim
asus 8800 gt 512 mb ekran karı
4 gb ram

yusufucan

yusufucan

Üye
Çok güseL bi Oyu ve hemen hemen gerçekçi tavsiye Ederim ;)

POWER

POWER

Üye
Çok beğenmiştim ama sanki nişangahta sorun vardı.
bi arkadaşta CoD4 daha iyi demiş onuda oynadım ve bıtırdım bence CoD4 daa sürükleyici idi.DAa az sistem kaynağı tüketiyodu ve diyebilirimki beni oyuna hapsediyodu :)

schumici

schumici

Üye
yaaa bu oyunu oynayabilmek için ölüyorum yaaaaa

Kyocera110

Kyocera110

Üye
Süper bir oyun konusuda çok güzel

akrepkore

akrepkore

Üye
oyun süper bitirdim.turkçe oynadım süper. ama silah atısı yaparken özellikle spiner durbunlerinde nefes tutma yok varsada ben bulamadım...bir mermeide adam vuracakken bazen hatta cogu 1den fazla mermide adam vuruyoruz..sonuç olarak süper oyun...tavsiye ederim sistem iyi ise oyna..

adilekci

adilekci

Üye
Valla süper oyundu 1 de bitti 2 de bitti herkese tavsiye ederim vede Farcry2 yide tavsiye ederim

nomad60

nomad60

Üye
    1. bence cok guzel bır oyun herkese tavsıye ederim oyun bir zor olsada 2 ayda bıtırdım.bilgisayarda kasma olmadı
    2. 3gb ram
    3. 4 cekirdek
    4. 512 ekran kartı

oceanss

oceanss

Üye
Süper oyun süper...

Musty_38

Musty_38

Üye
benim pc de mevcuttu. çok gerçekci bir oyun

turla

turla

Üye
bence şu ana kadar gelmiş oyunlar arasında en iyisi crysis bide türk dostlarımız yapmış dikkatinizi cekerim ama pc donanım saglam olması gerek dostum

pplhntr

Üye
oyunun grafikleri belki video oyunları tarihinde görülmemiş gerçeklik içeriyor. fizik mükemmel. tek eksiği adamların ölümlerin yere düşerken bazen saçmalıyor.

bu mükemmel grafikte oyunu oynamak için mükemmel bir bilgisayara ihtiyacınız var. o da tabi ki eksi bi yanı. ben en düşük ayarlarda oynadım. çokta keiyf aldım. arasıra donuyordu ama keyifliydi.

sistemim ise;

3.00 AMD Athlon
1 GB + 512 MB DDR2 633 Ramler
512 MB Nvidia 6300 GS
500 GB HDD 7200 rpm

rbatu

Üye
10 Numara Oyun COD4 Ve Crysis Dünyanın En Gerçekci Oyunları Seçildi Arkadaşlar Nasıl Gerçek Deil Dersiniz Vede Çok Zevkli Gerçi Crysisde Adam Kolay Kolay Ölmüyor:D:D Ama COD4 Direklemesine Ölüyor...

KORayKUSUZ

Üye
crysis süper şuana kadar gördüğüm en gerçekçi oyun diebilirm oyunda hata zor bulunur crysisi bitirdim şimdi crysis warhead dı da bitirmek üzereyim ama oyunda bi grafikleri tam açamadım

mami24

mami24

Üye
cep telefonu sitesinde crysis in ne işi var bunu bana söyleyebilirmisiniz

--------------- Ekleme ---------------

ama süper bi oyun cok gercekci ve bitirdim ama 8 . bölümün savesini indirerek tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt