Crysis 2 / 3D Oynayamıyorum!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aZRaiL_aLi

aZRaiL_aLi

Üye
    Konu Sahibi
Crysis 2 / 3D Oynayamıyorum!?
Crysis 2 oyunu hepimizin bildiği gibi 3D, oyunda 2 adet 3D modu var biri "Yan yana" diğeri "İç içe"... Yan yana modu kaliteli NVIDIA 3D Gözlük'le oynanıyor. Benim sorum şu; İç içe modunun hangi tür 3D gözlükle oynandığını bilmiyorum ve bende "NVIDIA / Red Cyan Anaglyph 3D Gözlük" var, ayrıca bu gözlüğü sırf bu oyunu oynayabilmek için almıştım ki alakası yokmuş değişen hiçbir şey olmadı. Eğer bilen biri varsa bu oyunun oynanabileceği gözlük türünü yazabilir mi? Veya aslında oynanılabilir de benim bilmediğim bi noktası mı var? En kısa zamanda sizden cevap bekliyorum, şimdiden saolun...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
monitörün 3d mi?

Dampierre

Dampierre

Üye
Sanırım 3d monitör gerekiyor

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Crysis 2 oyunu hepimizin bildiği gibi 3D, oyunda 2 adet 3D modu var biri "Yan yana" diğeri "İç içe"... Yan yana modu kaliteli NVIDIA 3D Gözlük'le oynanıyor. Benim sorum şu; İç içe modunun hangi tür 3D gözlükle oynandığını bilmiyorum ve bende "NVIDIA / Red Cyan Anaglyph 3D Gözlük" var, ayrıca bu gözlüğü sırf bu oyunu oynayabilmek için almıştım ki alakası yokmuş değişen hiçbir şey olmadı. Eğer bilen biri varsa bu oyunun oynanabileceği gözlük türünü yazabilir mi? Veya aslında oynanılabilir de benim bilmediğim bi noktası mı var? En kısa zamanda sizden cevap bekliyorum, şimdiden saolun...

Eğer Ekran kartınızın, yani Nvidia'nın geliştirdiği 3D Vision özelliği yok ise zaten doğal olarak oyunu 3D oynayamazsınız. Ayrıca Monitorunuzun tazeleme hızı da 120Hz olmalıdır ki 3D özelliğinden yararlanabilin. Monitor 80Hz F*ull HD LED de olsa 3D Vision ve 120Hz tazeleme hızı olmadığı sürece oyunu 3D oynayamazsınız. 3D Vision'da sadece gözlükten ibaret değil. Ekran kartınızın da 3D Vision özelliği olmalı ki, Monitore de 3D görüntü yansıtılabilsin.

120Hz tazeleme hızına sahip bir Monitor ile 3D gözlüğü kullandığınız zaman tam verim alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt