Creative Bilindik bir marka mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Creative zamanında bizim windows 95 bilgisayarlarda yıldırım sesi ile bilgisayar açtıran mükemmel bir ses teknolojisi firmasıdır. Philipsten önce gelir seste. Sony creative philipstir... Creative reistir, yoldaştır, hacıdır...


Öncelikle sana katılmıyorum. Önce arkadaşa cevap vereyim. Bilindik bir marka evet. Ancak geçenlerde arkadaşımın creative kulaklığından müzik dinledim hemde orta seste. Hiç bu kadar kulaklarım müzikten rahatsız olmamıştı,kulaklarım ağrıdı çıkardım verdim arkadaşa. Sonra kendi sennhesier kulaklığımı taktımm bir ohhhh çektimm:ehe. Sony creative philips demiş arkadaş.. Katılmıyorummm..

İriver
cowov
Sony
creativee

Philisp ilk 5'te bile olamaz. Onlar gitsin portakal sıkacağı üretmeye devam etsinler. Hele ilk iki marka tartışılmazzz. Biraz daha para biriktir iriver al derim asla pişman olmazsın.Hatta yaz google'a iriver diye kendin gör.
 


N!rvana

N!rvana

Üye
creative kulaklıklarda iyi olduğunu görmedim yani ben görmedim eğer en iyisini arıyorsan o kulaklıgın markası sennheiserdir.
 
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
bende creative zen 2gb var ustune creative beyaz boyundan askili olan kulaklik var ikisi birlesince BOMBA etkisi yapiyor :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt