Cpu 100 Den Düşmüyor (acil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Cpu 100 Den Düşmüyor (acil)
arkadaşlar internetten canox markaydı heralde bir wifi adaptör aldım fakat neti kurduktan 3-5 dk sonra cpu 100 oluyor ve donuyor ama neti kesince sorun düzeliyor . Pc özellikleri ram 1 gb ,ekran 256 ,2.50 ghz konuyu buraya açmamın nedeni acil olmasıdır eğer sorun düzelmezse ürünü iade etçem az bi süre kaldı lütfn sorunu hallettikten sonra taşınsın

El Hadimi

El Hadimi

Üye
arkadaşlar internetten canox markaydı heralde bir wifi adaptör aldım fakat neti kurduktan 3-5 dk sonra cpu 100 oluyor ve donuyor ama neti kesince sorun düzeliyor . Pc özellikleri ram 1 gb ,ekran 256 ,2.50 ghz konuyu buraya açmamın nedeni acil olmasıdır eğer sorun düzelmezse ürünü iade etçem az bi süre kaldı lütfn sorunu hallettikten sonra taşınsın
Senin pc ye trojan girmiş galiba kardeş genellikle o dediğin sorun trojandan dolayı oluyor.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
geçen attım fakat yine aynı sorun başladı ?

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Vürüs :D norton oneririm her turlu *****, catlak, bug yapilir beles. Sirketler zarara ugratilir :D yardimci olmaya calisirim kardes :)

Uhops

Uhops

Üye
Görev yöneticisine gir ve CPU'yu hangi işlem kullanıyor bak. Ve sonlandır.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Uhops

Uhops

Üye
CPU'yu kullanan işlem gözüküyor mu?

ümran

Üye
    Konu Sahibi
d
CPU'yu kullanan işlem gözüküyor mu?
hayır sadece explorer en yüksek, en iyisi format fakat geçen format attım herşey iyi güzel neti bğladım yine aynı şey oldu ,modemdn yada diğer pc lerdn virüsmü giriyor anlamadım

Uhops

Uhops

Üye
Explorer.exe işlemcinin ne kafarını kullanıyor.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
o sahtede olabilir taklit virüs yani benimde özellikler yakın sana win xp 1 gb ram 3.4Ghz pentium 4 çift çekirdek 256 ekran kartıexplorer.exe nin 20yi geçtiğini görmedim

ümran

Üye
    Konu Sahibi
format attım düzeldıp saolun

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Keyifli forumlar sozrun çözülmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt