Strateji [Çözüldü]GTA 5'i Ultra da açan PC Red Alert 2 de kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Değilde Benim Pcdede Kasıyor :hmmm Aşağiya Atıyorum Tekrar Açtiğimda Açılmıyor :hmmm GT 630 Kart 8.1 x64 Başliycam Yapacakları Oyuna :ah

exp_l0it

exp_l0it

Üye
o sorun bende de mevcuttu bende virtualbox ile çözmüştüm :D
isteyen varsa RA2yi upload edeyim. bende orjinalden çekilmiş cdleri var. .cue yanlız iso değil. 2cd
98 modu bende de etkin. birazdan yükleyip denicem ama bendeki 32bit pc ona göre.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
o sorun bende de mevcuttu bende virtualbox ile çözmüştüm :D
isteyen varsa RA2yi upload edeyim. bende orjinalden çekilmiş cdleri var. .cue yanlız iso değil. 2cd
98 modu bende de etkin. birazdan yükleyip denicem ama bendeki 32bit pc ona göre.
6Bitte 98 Modu Olumsuz Maalesef Bendede Bir Ara Vardıda Kuzende Heralde Anılar Canlandı Oynayayım Dedimde somuru: NEyse Yapacak Bişey YOk O CD İşide Uzun Sanal Sürücü Filan Kalsın Sağol

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
exp_l0it

exp_l0it

Üye
benim önereceğim ikiçözüm şu:
1-virtualbox
2-ikinci işletim sistemi xp :))
6Bitte 98 Modu Olumsuz Maalesef Bendede Bir Ara Vardıda Kuzende Heralde Anılar Canlandı Oynayayım Dedimde somuru: NEyse Yapacak Bişey YOk O CD İşide Uzun Sanal Sürücü Filan Kalsın Sağol
daemon tools kurucan altı üstü :D

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
benim önereceğim ikiçözüm şu:
1-virtualbox
2-ikinci işletim sistemi xp :))

daemon tools kurucan altı üstü :D
daemon toolsu Oldum Olası Sevmiyorum Allahtan 8 den Sonra İsoları Oto Kendi Sürücü Yapıyordu Kurtuldum Ondan :D 1 Ney Oluyor Tam Olarak 2.side Hayatta Olmaz Artık Xpmi Kalmiş :zong:
64 Bit Lazım Bildiğim Kadarıyla Xp Sıkıntılı Şimdi Yüklesem SSDde Bile 1 Dkde Açılır 8.1 de Açılış 4 5 Sn Ne Gerek Var :D

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
daemon toolsu Oldum Olası Sevmiyorum Allahtan 8 den Sonra İsoları Oto Kendi Sürücü Yapıyordu Kurtuldum Ondan :D 1 Ney Oluyor Tam Olarak 2.side Hayatta Olmaz Artık Xpmi Kalmiş :zong:
64 Bit Lazım Bildiğim Kadarıyla Xp Sıkıntılı Şimdi Yüklesem SSDde Bile 1 Dkde Açılır 8.1 de Açılış 4 5 Sn Ne Gerek Var :D
virtual box sanal bilgisayar programı. yani çalışan sistemin üzerinde aynı anda bir sistem daha kullanıyosun. uyumluluk modundan çok farklı bişe.
mesala ben birazdan kurabilirm xpyi :D
(annem xp biliyo w10 ona çok yabancı gelir.)
mecburen bir antivirüsde kurucaz yapacak bişe yok :/

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
virtual box sanal bilgisayar programı. yani çalışan sistemin üzerinde aynı anda bir sistem daha kullanıyosun. uyumluluk modundan çok farklı bişe.
mesala ben birazdan kurabilirm xpyi :D
(annem xp biliyo w10 ona çok yabancı gelir.)
mecburen bir antivirüsde kurucaz yapacak bişe yok :/
Yok Oyunu Oynamam Gider GTa 5 İ Bi Daha Bitirirm Daha İyi Yada Şu Command Conner Midir Ne Zımbırtıdır Onu Ama Ra2 Trainer İle Güzel Oluyordu Hey Gidi Günler :cigara:

exp_l0it

exp_l0it

Üye

:D :D :D :D

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
  • Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ini dosyasındaki düzenleme farkediyor baya ama yine de ksamalar mevcut. game speed ikendeymiş gibi oynuyo
ben nfs2 oynamak için xp kurmuş adamım :D
Nfs 8.1 dede Çalişiyor :bilmm Ama Xp Kurmak Nedir Arkadaş Yıl Olmuş 2015 :D Adam Utanır :bottom:

• Beğen
general4242

general4242

Üye
sa kardeş red alertı tek basına mı oynuyon bende cok severım red alerti birde oyunda kasma ne zamanlar oluyor sölermısın? aşırı bırım varsa oyundan kaynaklı pc ne olursa olsun kasar.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sa kardeş red alertı tek basına mı oynuyon bende cok severım red alerti birde oyunda kasma ne zamanlar oluyor sölermısın? aşırı bırım varsa oyundan kaynaklı pc ne olursa olsun kasar.
Kasmalar Eğer Takımın Yani Ordun Çoksa Sayıca Yani O Zaman Kasıyor PC Mesela Ne Kadar Yalan Olmasın 100 200 Tane Çıkart Adam Tank Neyse Onları Haritadan Bir Yere Gönder Sonra Gitsinler Oraya Sende Tıkla Haritadan Üzerlerine O Zaman Pc Kasıyor BU Oyun İle Alakalı Yani Cslerdede Öyle Artık Nasıl Bir Oyun Mantığı İle Çalişiyor Bilmem Ama 32 Kişi Yap Csde Kasıyuor İşlemciyi Zorluyor Belkide Bu Benim Pcde Oluyordur Bilemem Ama 2.Nesil i3 Dede Aynıydı Dfiye Hatırlıyorum

general4242

general4242

Üye
Kasmalar Eğer Takımın Yani Ordun Çoksa Sayıca Yani O Zaman Kasıyor PC Mesela Ne Kadar Yalan Olmasın 100 200 Tane Çıkart Adam Tank Neyse Onları Haritadan Bir Yere Gönder Sonra Gitsinler Oraya Sende Tıkla Haritadan Üzerlerine O Zaman Pc Kasıyor BU Oyun İle Alakalı Yani Cslerdede Öyle Artık Nasıl Bir Oyun Mantığı İle Çalişiyor Bilmem Ama 32 Kişi Yap Csde Kasıyuor İşlemciyi Zorluyor Belkide Bu Benim Pcde Oluyordur Bilemem Ama 2.Nesil i3 Dede Aynıydı Dfiye Hatırlıyorum
kardeş sorun sende de mı warda ben konuyu açana söylemıstım. win7 den win 10 a geçmiştim ra2 silindi şimdi tekrar kuruyorum anormal bır kasma varmı bakmak için. bendeki ra2 ve yuri bir arada ıkiside kuruluyor ve son sürüm.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
kardeş sorun sende de mı warda ben konuyu açana söylemıstım. win7 den win 10 a geçmiştim ra2 silindi şimdi tekrar kuruyorum anormal bır kasma varmı bakmak için. bendeki ra2 ve yuri bir arada ıkiside kuruluyor ve son sürüm.
Ha Sen Oyuna Girer Girmez Diyorsun Evet Aynı Kasıntı Ondada Var Arkadaşdada Var Bendede Var Sanırım İşletim Sistemi İle Ayrılığa Düşüyor Oyun :) Üst Sürümlerde Yapmaz Belki Uğraşmak LAzım Eğer Dediğin Buysa Evet O Kasma Var

exp_l0it

exp_l0it

Üye
işletim sistemi kaynaklı tamamen donanım ve ya oyun ile alakası yok
Ha Sen Oyuna Girer Girmez Diyorsun Evet Aynı Kasıntı Ondada Var Arkadaşdada Var Bendede Var Sanırım İşletim Sistemi İle Ayrılığa Düşüyor Oyun :) Üst Sürümlerde Yapmaz Belki Uğraşmak LAzım Eğer Dediğin Buysa Evet O Kasma Var

general4242

general4242

Üye
su anda yuriyi denedim hiç bir sorun yok win 10 pro kullanıyorum masaüstü
amd phenom II X6 1055T 2.8 ghz , amd hd6570 2gb 128 bit , 8gb ddr3 1600 mhz ram , 500 gb seagate barracuda 7200 hdd , asus anakart , ssd yok
işletim sistemi kaynaklı tamamen donanım ve ya oyun ile alakası yok
amd phenom II X6 1055T 2.8 ghz , amd hd6570 2gb 128 bit , 8gb ddr3 1600 mhz ram , 500 gb seagate barracuda 7200 hdd , asus anakart , ssd yok

exp_l0it

exp_l0it

Üye

yuri için bir şeydiyemem ama ra2 kasıyodu bende
kasmadan kastim kareler kasıyo yoksa ses filan çok seri onda yavaşlama yok görüntü yavaş geliyo sadece

Üst Alt