coreplayer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahenk2010

Üye
    Konu Sahibi
coreplayer
coreplayer kurduğum zaman ilk açılışta seri numarası sormamakta daha sonra acip kapattimda seri numarasi istemekte seri numarasini yazsanizda faydasi yok.seri numarasini ilk yazdiginizda kabul ediyor.Sonra ki açilişında tekrar soruyor.telefonum hacklendigi halde niye böyle sorun yapmakta lütfen yardimci olurmusunuz.

ahenk2010

Üye
    Konu Sahibi
A.S kardeş.Ben iki programı kurmaya çalıştım fakat ikisindede problem var.ilk program sertifika kısıtlaması sorunu verdi.telefonum hackli olmasina rağmen.ikincisi seri numarası istedi.ne programmış bir türlü kullanamadim.Neyse yardimin icin teşekkür ederim.baska önerileri bekliyorum.

bayon

Üye
A.S kardeş.Ben iki programı kurmaya çalıştım fakat ikisindede problem var.ilk program sertifika kısıtlaması sorunu verdi.telefonum hackli olmasina rağmen.ikincisi seri numarası istedi.ne programmış bir türlü kullanamadim.Neyse yardimin icin teşekkür ederim.baska önerileri bekliyorum.

Buyur fulldur ve hiç edit yoktur sağlıklı bi sürüm

http://qfs.mobi/f139600

femtv

Üye
coreplayer kurduğum zaman ilk açılışta seri numarası sormamakta daha sonra acip kapattimda seri numarasi istemekte seri numarasini yazsanizda faydasi yok.seri numarasini ilk yazdiginizda kabul ediyor.Sonra ki açilişında tekrar soruyor.telefonum hacklendigi halde niye böyle sorun yapmakta lütfen yardimci olurmusunuz.

başka sürüm yükle

ahenk2010

Üye
    Konu Sahibi
Buyur fulldur ve hiç edit yoktur sağlıklı bi sürüm

http://qfs.mobi/f139600

buda olmadi.yine seri numarasi istedi. Bir de
femtv nin dedigini yapiyim.bakalim ne olacak.yardimin icin teşekkürler

ahenk2010

Üye
    Konu Sahibi
başka sürüm yükle

siteden core player 1.30 yükledim yine seri numarasi istedi.kurulurken hiçbir sorun yok.imzalanmış olsun olmasin kurulurken sorun cıkarmadi ama program ilk acilip kapanditan sonra 2. Açilişinda direk seri numarasi istiyor.nerede sorun var anlamadim.baska programlarda hiç yaşamadim.uyumlu olupta kuramadigim tek program harelde bu.Neyse Arkadaşlar problemi Anlayan varsa yardimci olursa sevinirim.yardimlariniz icin teşekkür ederim.

femtv

Üye
ya bitane 4 mb lik core player var onu yükle

ahenk2010

Üye
    Konu Sahibi
ya bitane 4 mb lik core player var onu yükle

ilk yükledigim 1.36 +skinli olan siteden yükledim.olmadı.sonra 1.30 yükledim olmadi.ve verilen editlenmemiş olanı yükledim yine seri numarasi istedi.

Kabarak

Üye
Nokia N80 e uyumlu coreplayer arıyorum bende yardımcı olursanız sevinirim

bayon

Üye
bence önceki yuklemiş oldugun sürümlerle alakalı bişey format ve biçimlendirme gerekiyo sanırım

ahenk2010

Üye
    Konu Sahibi
heh işte bu

---------- Eklendi @ 19:55:07 ---------- Yazıldı @ 19:54:31 ----------

bu seri no istemez.

telefona format atiyim.inşaAllah düzelir. Yardimlariniz için teşekkür ederim

place3461

place3461

Üye
düzenlenmiş core player indir her videoyu açıyor..s60v3 video bölümünde vardı yoksa özele yaz link atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt