Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Core Player v1.1.2 Türkçe [Son Sürüm+Açıklamalı+Resimli]
Sponsorlu Bağlantılar
fre@k@zoid
Üye
pro berbat aynı hata gene var 6630 da resmleri acarken hata var
neo33
Üye
kliplerde sorun var artı mp3leride çalmıyor
--------------- Ekleme ---------------
sorun giderilmemiş kardeşim mp3 leri bile açamıyor kliplerde de çok hatalı konu hakkında yardım???
ahmetwap
Üye
teşekkürler güzel program
mR_cARiZMa
Üye
emegine saglik arkadasım süper
ossie_0666
Üye
Çok süper tam ekran izleyebiliyosun kalite süper saol kardeş
66muko
Üye
saol kardeş ellerine saglık
legend_09
Üye
teşekkürler
fatih findik
Üye
sağolasın kardeşim emeğine sağlık
kurt42
Üye
arkadaşlar bu program mms ile başlayan canlı radyoların adreslerini çalabiliyor mu? mesela bunu mms://xiphias.vargonen.net/PowerFm deneybilir misiniz ? teşekkürler..
valla hi tek kelime perfectfull bi pro emeği gecenlere cok tsk ler
falcons92
Üye
paylaşım için teşekkürler fakat ben 6600 da galerideki mp3 ve resim dosyalarını açmaya çalışdığımda özellik desteklenmiyor diyor programı yüklemeden önce rahatlıkla açayordum yardımcı olursanız sevinirim
paylaşım için teşekkürler fakat ben 6600 da galerideki mp3 ve resim dosyalarını açmaya çalışdığımda özellik desteklenmiyor diyor programı yüklemeden önce rahatlıkla açayordum yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. belli bir süre bilgisayardan ve internetimden uzak kalmak zorunda kaldım bu durum içerisinde teşekkürlerinize ve sorunlarınıza cevap veremedim kusura bakmayın.
Öncelikle benim paylaştığım 1.1.1 eski sürümü yükle E:/system/apps/Coreplayer klasöründeki coreplayer.aif dosyasını galeriye kopyala sonra son sürümü yükle kopyaladığın coreplayer.aif dosyasını tekrar yerine yapıştır...
Öncelikle benim paylaştığım 1.1.1 eski sürümü yükle E:/system/apps/Coreplayer klasöründeki coreplayer.aif dosyasını galeriye kopyala sonra son sürümü yükle kopyaladığın coreplayer.aif dosyasını tekrar yerine yapıştır...