Core Player v1.1.2 Türkçe [Son Sürüm+Açıklamalı+Resimli]

Sponsorlu Bağlantılar

delininbirii

Üye
tşk ederim

ankaralitema

Üye
sağal kardeş dün çalışmıyo dedim 6600'da biraz ekleyince çalışıyo emeğine sağlık rumuz:ankaralı

emin177

Üye
iii

fifibjk

Üye
saol ellerine saglık

anticor

Üye
kardes ben parcaları acıyom ama ses gelmıyo

kayak

Üye
uzun zamandır aradığım programdı herkese teşekkürler.....

bmutlu

bmutlu

Üye
teşekkürler

feyak

Üye
cok tessekurler abilerim saolasin

champollion

Üye
ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş

Boromir1367

Üye
çok iyi bir proghram teşekkir

esmael

Üye
Teşekkürler

oguzthelast

Üye
Kardeşim emeklerine bin sağlık.Mümkünse bi sorum olacak cevaplandırılacak.Ben programı yükledim.Oldukça iyi bi programa benziyor.6670 telefonumun modeli.Program açılıyor fakat dosya aç dediğim zaman hiç bir dosya açılmıyor.Sadece programın açılıştaki arayüzü var karşımda.Eğer bu konuda bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin? Şimdiden teşekkür ederim....

beyazayeb

Üye
kardeş elllerine sağlık

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Kardeşim emeklerine bin sağlık.Mümkünse bi sorum olacak cevaplandırılacak.Ben programı yükledim.Oldukça iyi bi programa benziyor.6670 telefonumun modeli.Program açılıyor fakat dosya aç dediğim zaman hiç bir dosya açılmıyor.Sadece programın açılıştaki arayüzü var karşımda.Eğer bu konuda bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin? Şimdiden teşekkür ederim....

Tümünü şeç tamam tuşuna basman yeterli kardeşim oynatması lazım...:(

ekaymak

Üye
sagol kardesim ellerine sağlık

rzgar17

Üye
hocam saol güzel programda hala resimleri açarken hata veriyor yada en azından benim telde(6600) resimleri açmıyor galeride

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
hocam saol güzel programda hala resimleri açarken hata veriyor yada en azından benim telde(6600) resimleri açmıyor galeride

Orjinal ikonu ile hata verir bu yüzden eski sürümü düzenlemiştim...

memolim83

memolim83

Üye
teşekkürler

HyCan

HyCan

Üye
sqoL payLasım icin

Üst Alt