corby ses problemi

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
corby ses problemi
yaklaşık 2 haftadır corby kullanıyorum yeni aldım çokta memnunum ama kafama takılan birşey oldu telefonla görüşme yaparken karşı taraf biraz yüksek sesle konuşursa seste cızırdama oluyor ana ekranda *#0*# kodu girip melodi test kısmından kontrol edince daha bariz bir şekilde arada bir cızırdıyor bunun sebebi ne olabilir bu sorun sadece benim corby'demi var şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

bu konuda bilgisi olan yokmu

arkadaşım bende corby kullanıyorum ilk çıktığında almıştım ve bugüne kadar telefonumda herangibi bir sorunla karşılaşmadım bence samsung yetkili servisine sorun eğer telefonun ayarlarıyla oynamadıysanız ve hata üretimden kaynaklanıyorsa mutlaka yardım ederler

ozkanak

Üye
    Konu Sahibi
hımm tşkler felis dediğim kodu yazarak denedinmi telefonu bu dediğim sorun birçok corby de varmış.

corboy pro ses şifresi bilen varmı ?? B 5310

telefonum corby pro bendede ses sorunu var aradıgım kısıye sesım gıtmıyor onunda sesıde bana gelmıyor muzıkcalar acıyorum ses cıkmıyor telefonu alalı 1 ay olmadı 3-4 gundur bole bı sorun var ama hoparlorlerle sorun yok cunku *#0*# baktıgımda ses gelıyor lutfen cok acıl yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler sımdıden...

RuDD09

Üye
ben s3653 corby kullanıom seste ekranda titreşimde bişi yok tertemis telefon xD