frager
Üye
-
Konu Sahibi
-
Birkaç tane uygulama var bunları dene bakalım sonuç olumlu olacak mı? Ayrıca çalışıyorsa hangi uygulama ile çalıştığını, çalışmıyorsa da nasıl bir durum oluştuğunu belirtirsen sevinirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak bu firmwarede sorunsuz oluyo
Belki sendekindede oluyodur sp.so dosyasını spooflamadan önce at klasörün bin dosyasına sonra spoofla dikkatli oku
ilk flash atcan xxjıd kurcan sonra flash atıp xxjk1 kurcan
ne yaptın fragçı oldumu kaç dosya spoofladın??
ben şu music toys u yaptım birtek anlattıgım gibi oldu,belki bu iki türlüde oluyo
mükemmel gerçekten . sebebi bumudur bilmem ama benim versiyonum 1.0 olmasına rağmen splinter cell ve snake deluxe gibi 1.2 isteyen oyunları oynayabiliyorum . ilginç sebebi buysa harika ötesi . ayrıca 3d tower bloxx , pes 11 ve rf 2010 yükledim bununla sorunsuz . teşekkürler : )
Ben Bu FW yi kullanıyorum S8500XXJK1_-_Bada 1.2 FIRST S8500XXJID
Ama bunun için ilk önce S8500XXJID_-_Bada 1.2 ile flash atıp ardından
S8500XXJK1_-_Bada 1.2 FIRST S8500XXJID bu versiyona multiloader ile tekrar güncellemen lazım
En stabil ve sorunsuz olan firmware bu
S8500XXJID_-_Bada 1.2 linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S8500XXJK1_-_Bada 1.2 FIRST S8500XXJID linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Multiloader'dan çekinme garanti den felan çıkmıyo rahat ol.
rarlı dosyaların ş*freleri nedir?
Kendi cevabımı buldum valla sonundaKorumalı uygulama olsa dahi uygun container uygulama gerekiyor bazı uygulamalarda. Nusnakes için böyle bir durum geçerli olmayabilir. Ancak yakın zamanda çıkmış uygulamalar da uygun container sorunu çözüyor. Test ettim onaylıyorum.
Çok pardon unutmuşum şifre olduğunu
rar pass: samfirmware.com
----------Eklendi @ 18:22:39 ---------- Yazıldı @ 18:14:32 ----------
Toprağım senin uygulamaları geçde olsa denedim gerçi sen bi sonuca varmışsın anladığım kadarıylaAma ben yinede belirteyim easy ftp ve crocodil roulette' de sorun çıktı sadece
Bide bu fast finger uygulamasını arıyodun bulursan banada haber et bakmadığım yabancı forum kalmadı
Bende var o uygulama
Senin konuda varmı yoksa bi zahmet uplayıver
Dükkandayım evde net yok linki bekliyorum
Aramaya devam
O dediğin zor parasal açıdan kolayda toplanma kısmı zor
Bu arada fasterfingere bi alternatif buldum hemde türkçe (daha yeni gördüm appste bedava)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amaç her ikisndede aynı ben beğendim
Senin o arşivede eklersin beğenirsen
Bu arada arşivine ilgiyi göstermeyen sensin ben her gün bakıyorum o sayfaya yeni apps upladın mı diye
O dediğin zor parasal açıdan kolayda toplanma kısmı zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?